Milyen érzés roadstert/cabriot vezetni egy zárt tetejű autóhoz képest, illetve hasonlít a motorozáshoz?
Ha egyedül vagy az úton felszabadító, forgalomban viszont baromi feszélyező tud lenni, hogy mindenki belelát az utastérbe - szóval aki nem bírja, hogy az út során minden arra jövő őt fogja bámulni annak nem való.
Motorozásra a mai 1,5 tonnás kabriók már rég nem hasonlítanak, talán a régi 1 tonna alatti kis VW Buggyk vagy Lotus 7 replikák abban a tekintetben, hogy közelebb engednek az úthoz és nem zárnak ki annyi környezeti tényezőt.
Én nem lennék rá kiváncsi hogy milyen lehet.
Nem is értem minek találták ezt ki, hacsak nem arra hogy ki vagyok-mi vagyok magamutogatás.
Ez nem jó ha esik az eső, ha fúj a szél, ha süt a nap, esik a hó.
De simán bárhonnan ha eldobnak egy csikket és benn landol az ülések közt vagy a műszer falon.
AZ nem szabadság érzet ha állandóan félni kell.
Szerintem maximum akkor jó, ha kis forgalmú, látványos úton például tengerparton, vagy festői kisvárosban tudsz kényelmes tempóban gurulni.
Én személy úgy vagyok vele, hogy ez is maximum 10-15 percig érdekes, utána túlságosan nagy a menetszél és tűz a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!