2.0 CRTDI városba, napi több kisebb távra megfelelő lehet?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 11:06
2/10 anonim válasza:
Pontosan erre találták ki, a CR rövidítés a City Range összetételből ered, vagyis kifejezetten városi cirkálásra valóak ezek a motorok...
(irónia, de ettől függetlenül jön a lepontozás, tudom)
3/10 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi lepontozás, ugyanis én is ellene vagyok, egy ismerősöm szeretne ilyen használatra venni CRTDI motoros autót, nekem ugyanilyen használatra benzines autóm van, helyette kérdeztem ezt úgymond :).
2021. márc. 1. 11:19
4/10 A kérdező kommentje:
Vagyis pontosítanék, nem kifejezetten városban használná, hanem egyik faluból ide-oda, az agglomerációban, de a lényeg ugyanaz, hogy ő ígyis dízelt szeretne.
2021. márc. 1. 11:21
5/10 anonim válasza:
Szoval telepi az illeto? Ket falu kozott minek ingazni... jobb munkahely nincs? Ja hogy nem oda jar?
Azt hittem az ilyeneknek elegendo az egykilenc is. Mar most a crdi a meno?
6/10 A kérdező kommentje:
Egy régi 1.9 dízel van neki most, de mivel a munkahelye jól fizet, szeretne egy újabb autót, ennyi az egész :)
2021. márc. 1. 12:57
7/10 anonim válasza:
A dízel halála a rövid táv. A kipufogó egy koromtemető lesz, részecskeszűrő 1 év alatt megdöglik, aztán mehetsz kiszereltetni, meg kezet tördelni, hogy átmenjen a műszakin, meg égetni az arcodat minden lámpánál, mert úgy füstöl a kocsid, mint a szergej mozdony.
8/10 anonim válasza:
A DPF kiszereléssel nem jár együtt a füstölés. Nekem sincs bent és 0 füstölés van még gázadáskor sem. (3.0 CR) Műszakin is átmegy.
9/10 anonim válasza:
Ó igen, a dízel pont városba való, igazán kíméli a motort a sok indítgatás-leállítás 🙃
10/10 anonim válasza:
Elhiszed, hogy az égvilágon semmi baja nem lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!