Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyet vennétek , benzines vs...

Milyet vennétek , benzines vs hibrid vs elektromos autó és ezen belül is konkrétan milyen márka/típus?

Figyelt kérdés

Tehát ugye lényeg, hogy hosszú távon is legyen némi értéke ha értékesíteni szeretném (illetve lehessen egyáltalán értékesíteni, gondolok itt arra, hogy változik a szabályozás a széndioxid kibocsátás miatt)

Én most egy Toyota corolla hibrid hatchbacket néztem épp pl. 11 milláért már el is vihető egy olyan változat amit néztem pl.

De ha már hibrid akkor ne inkább elektromosat? (ezekből melyik modell ami nyerőbb?)

2021. febr. 10. 17:26
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
77%

Tesla Model 3-at (ha lenne pénzem és megérné 30 misit egy autóba fektetni).

Nem régen láttam egyet a munkahelyemen. 400 km-t is elmegy egy töltéssel, a tulaj két év alatt rakott bele 71 ezret.

Azt nem mondom, hogy olyan mint a faék, mert túlzás lenne, de a belseje tényleg tök egyszerű. Van egy fedélzeti kijelző és annyi (kb. úgy néz ki, mint egy nagyobb tablet).

Elképesztően szuper, nekem bejön!

2021. febr. 11. 11:10
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
31-es vagyok, elnézést mindenkitől, az árban pontatlan voltam. ~18 millióba kerül a standard, kb.
2021. febr. 11. 11:13
 33/35 A kérdező kommentje:
Közben találtam egy olyat, hogy ha elektromos modellt vásárol valaki 11 millió alatt akkor jár 2-2.5 millió állami támogatás (most az összegre hirtelen nem emlékszek , de mind 2) szóval az opel corsa árával számolva 8,5-9 millió egy elektromos corsa.
2021. febr. 11. 13:26
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy Corsáért nem adnék 9 milliót, se támogatással se máshogy, akkor se ha konkrétan levegővel megy. Pár év múlva, ha 20-30%-kal esetleg elterjedtebbek lesznek az elektromos autók a Corsa lesz az egyik amelyiknek a legnagyobb lesz az értékvesztése és az akkor is csak egy Corsa.
2021. febr. 11. 16:40
 35/35 anonim ***** válasza:
Tényleg érdemes lenne (szerény véleményem szerint) még várni pár évet. Magyarországon is épül kettő akku gyár, ha ezek is beszállnak a gyártásba, talán az akkuk is olcsóbbak lesznek, ezzel együtt az új elektromos autók is.
2021. febr. 11. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!