Elektromos fűtő fóliával kapcsolatosan (padlófűtés). Konkrétan a földelés?
Sraccok szakember választ vártam vagy egy átlagos fizika ismerettel rendelkezőt ehelyett ne haragudjatok de hülyeséget irtatok :
1: ha nincs földelés az csak annyit jelent hogy nincs nem pedig azt hogy kell vagy nem ezt a fűtő fóliát ki lehetne rakni akar 40 nm is és akkor a watt szám mar 4000 felett lesz te meg azt mondod nem kell földelés anyám borogass. A drágább modelleken van földelés is, egyébként ...
2: ezoterikus poén nagyon vicces volt de mond csak a földelés ,elektromos mező mióta került ki a fizika tananyagából ?
No, hát te se haragudj, de a hülyeséget te írtad. Ha tízszer annyit értenél a dolgokhoz, mint amennyit rólunk feltételezel, még mindig nem lenne sok, de talán elég lenne ahhoz, hogy felismerd a villamos biztonságtechnika kifejezést, és elkezd gyanakodni, hogy netán esetleg mégiscsak... :D
No, de ha erről, és/vagy az elektroszmogról még nem hallottál, akkor mégis, mire fel minősítesz? Azt sem érted, mit látsz olvasva.
De nem baj (mármint a tudatlanság nem baj, mindenki úgy születik, az alaptalan nagyképernyő csak a baj), azért járnak ide egyesek, hogy segítsenek, átírom a kérdést:
Milyen szempontból érdekelne külső fém borítás felszerelése, az áramütés megelőzése szempontjából, vagy pedig az elektromos/mágneses tér elleni olyan védekezés szempontjából, ahol a határértékeket különféle, a világ erősárammal foglalkozó hivatalos szervezetei által el nem ismert egyesületek határozzák meg nagyon alacsonyan?
Amiről beszélsz, azt csak a hozzá nem értők hívják földelésnek. A földelés odakint van a kertben.
Elnézést, hogy eredeti kérdésemet rövidre szabtam, azt gondoltam, hogy "egy átlagos fizika ismerettel rendelkező" kérdezővel beszélünk.
Ami pedig #1 hozzászólását illeti, az pontosan így van a civilizált világban, hogy a gyártmányt vagy vezetékes hibavédelemmel látják el (Mari nénis szóhasználatoddal földelés), vagy más módszerrel (például kettős szigetelés) oldják meg a hibavédelmet. Persze, kérdés, kitől veszed a kinek a gyártmányát, elvileg egy pszichopata gyárthat olyant, aminek a célja bárkinek megsütése, de ezt a GYK-ról, semmi adat birtokában nem fogja senki teljes bizonyossággal eldönteni.
Jézusom van itt szakember vagy csak kanapé guru ?
Olyan irrealitásokat csak itt lehet olvasni te úgy írsz mint hogyha a kina nem a világ egyik legnagyobb exportőre lenne és a termékeik mind kifogástalan minőségiek lennének. Mint mondtam földelés hiánya egy fóliázott elektromos padlón az nem más mint spórolás a gyártók részéről (mivel ezt nem tudod ezért köszönöm hogy hozzászóltál ahhoz amihez nem értesz)
2 az ezoterikus téma kört hagyjuk az engem nem érdekel
a célom a földelés kialakítás. Ha nem értesz hozza kérlek ne kommentáld. Továbbra is egy jobb fizika ismerettel rendelkező vagy egy villamosmérnökre lenne szükségem kanapé guruk nem kellenek .
Sikerült elhantolni (bocsánat, földelni) a fóliádat?
A fennkölt szóváltásból nem derült ki pontosan, milyen indíttatás vezérelt,
hogy az alufóliás ötlet egyáltalán megfordult a fejedben, majd le is írtad nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!