50cc motor, vagy autó?
Sziasztok lassan egy éve hogy meg lett a B kategóriás jogosítványom. Eddig csak egy 50-es váltós motorom volt/van, mivel ez volt az egyik álmom hogy motorozhassak. És nagyon elgondolkodtam hogy eladjam e, mivel lehet jobb lenne egy autó. TUDOM nem lehet annyira összehasonlítani a kettőt. De valamennyire mégis, mivel egy 50-es motor nem egy nagy szám. Csak hát nekem az első motorom, és kicsit nehéz megválni tőle, persze az autókat is nagyon szeretem. Főleg hogy már kinéztem az "álom" autómat.
Ti az én helyembe hogyan cselekednétek? 20/F
Azért a motor fenntartása sem feltétlen olcsó. Mondjuk egy 50-es...
Én motor párti vagyok. De mondom ezt úgy, hogy se jogsim, se motorom nincs.
A körülményeidtől függ amúgy. Ha mondjuk nem kell sokat ingáznod a meló és a lakás között, akkor jó a motor. Persze ha hideg van, ráfagysz a motorra. A kocsi kényelmesebb, szélesebb körben tudod felhasználni (hétvégi nagy bevásárlás pl), több embert is szállithatsz. A parkolás nehézkesebb. A moci otthon elfér a kamrában akár. A kocsinak kéne egy garázs, ha kimélni akarod.
Amúgy az hogy kinek mi az álomautó mellékes. Gyerekkori emlék, vagy csak szimplán tetszik az alakja. Legtöbbször nem logikusan választjuk az álomautót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!