Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50cc motor, vagy autó?

50cc motor, vagy autó?

Figyelt kérdés

Sziasztok lassan egy éve hogy meg lett a B kategóriás jogosítványom. Eddig csak egy 50-es váltós motorom volt/van, mivel ez volt az egyik álmom hogy motorozhassak. És nagyon elgondolkodtam hogy eladjam e, mivel lehet jobb lenne egy autó. TUDOM nem lehet annyira összehasonlítani a kettőt. De valamennyire mégis, mivel egy 50-es motor nem egy nagy szám. Csak hát nekem az első motorom, és kicsit nehéz megválni tőle, persze az autókat is nagyon szeretem. Főleg hogy már kinéztem az "álom" autómat.

Ti az én helyembe hogyan cselekednétek? 20/F

2021. febr. 9. 08:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Tehát motorozás szempontjából az 50es nem jó, de a grofógóf az jó? Nem látom a logikát.
2021. febr. 9. 16:10
 12/21 anonim ***** válasza:

Mond mi bajod a golffal?

Gondolom közlekedni kell neki, arra tökéletes. A motorozás, főleg az említett típus kivitelét tekintve, szerintem csak egy hobbi. Hobbi szempontjából egy kis kávédaráló nem nyújt akkora élményt hogy megérje megtartani, mikor az ember vehet autót is. Az autó ugyan lehet hobbi, de ez a típus inkább csak egy közlekedőedény... Viszont arra tökéletes. Egy 50 cm³ motor, se közlekedésre (max bótbajárásra😂), se élményszerzésre nem alkalmas. Utóbbira a golf sem az, viszont közlekedni ezerszer jobb mint a kis libakergető.

Hosszú lett, de szerintem érthető a lényeg.

2021. febr. 9. 18:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Hogy mi bajom a négyesgóffal? Ugyanaz mint az enegyvenhattal. Fila táska. Rozsdás Fila táska. Ki kéne törölni a csipát a szemből. 1000 és 1 típus van a piacon ami olcsóbb, fiatalabb, kényelmesebb, megbízhatóbb mint a golf.
2021. febr. 9. 18:49
 14/21 anonim ***** válasza:
Tartsd meg a Derbit és hagyd a francba az autót :) Az a derbi többet ér, mint a négyes golf, ezt most komolyan mondom. Gyűjtögess csak, ráérsz, előtted az élet. Egyébként meg van egy jó mondás, amihez ha tartja magát az ember, sok gondtól megkíméli magát, így szól: Amiből nem tudsz kettőt megvenni, azt nem engedheted meg magadnak. Szóval csak türelem, fogsz még annyit autót vezetni, hogy a pokolba kívánod néha :)
2021. febr. 9. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:

#13 úgy csinálsz mintha valami régi prémium lenne... Gondolom az opel astrával már nem lenne bajod... Ez csak egy szimpla autó, arról meg nem tehet hogy sok hülye vele menőzik (nem mintha menő lenne).

Mondjuk most látom a kérdésben hogy "álomautó"... Abban igazad van amúgy hogy ennyi pénzért van jobb is, de azért a golf sem egy rossz autó napi használatra. Ja azért nem is egy enegyvenhat, aminek lássuk be, kisebb a használati értéke mint egy ilyen árban mozgó "nemprémium" autónak.

2021. febr. 9. 20:52
 16/21 A kérdező kommentje:

Nekem igazából a forma ami nagyon megfogott a 4-es Golfban. Egyszerű, szép és jó, 20 éves létükre elég normálisan néznek ki, de csak azok melyek "egészséges" körülmények között vannak használva/karbantartva. Nekem sem az lenne a célom vele hogy "kúpoljam" vele a fél várost. (Főleg nem az 1.6-os benzinessel, vagy az 1.4-sel)

Mert ebben a 500e-600e ft-os kategóriában talán még a Seatok tetszenek meg a skodák.

2021. febr. 9. 21:47
 17/21 anonim ***** válasza:
40%
egy 4es golf az alom auto? jezusom milyen vilagban elunk. miert nem szorul egy kis egyeniseg az emberekbe? mar hanynom kell hogy minden tucat hulyegyerek vw golfot/passatot vesz. tudod ez sokmindent elmond az emberrol, ha ennyire fantaziatlan, es beall a sorba.
2021. febr. 10. 15:52
 18/21 A kérdező kommentje:

Hát utolsó nem sértés, de neked nagy sötétség lehet a fejedben.

Kezdjük ott hogy miért alnék be a sorba? Ha valakinek ez tetszik akkor azért nem vehet magának ilyen kocsit, mert mások ilyen autóval közlekednek? Érdekes. Mikor régen csak egy Ford T-modell volt, akkor már nem is vehetted meg mert másnak volt?

Azonban ebben az értelmetlen válaszban, találtam egy kis igazságot. Sok ember van aki azért vesz olyant amilyet, mert másnak olyanja van.

2021. febr. 10. 17:15
 19/21 anonim ***** válasza:

#18 nem érdemes velük foglalkozni...

Ha golfot veszel akkor hülyegyerek vagy.

Ha skodát, akkor kalapos belsősávban tötymörgő úrvezető

Ha bmw-t akkor nincs index és egymás 🌳szát szopkodjátok a szervízben

Ha opelt akkor egész nap töltögeted utánna az olajat.

Ha suzukit, akkor csóró vagy.

Ha Tesla-t, akkor csak Elon Musk 🌳szát szopkodod.

Ha dízelt, akkor traktoros vagy

Ha benzinest, akkor fűnyíród van.

Ha LPG-s akkor felrobbansz g*cibe.

Nem is érdemes venni semmit, mert mindig lesz v.mi amibr belekötnek...

2021. febr. 10. 17:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Régebbi autok jók olcsóbb hozzá minden s ha jó állapot 5-6 évet lazán elmegy még robogót meg ne add el csak filléreket adnának érte...
2021. febr. 10. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!