50cc motor, vagy autó?
Figyelt kérdés
Sziasztok lassan egy éve hogy meg lett a B kategóriás jogosítványom. Eddig csak egy 50-es váltós motorom volt/van, mivel ez volt az egyik álmom hogy motorozhassak. És nagyon elgondolkodtam hogy eladjam e, mivel lehet jobb lenne egy autó. TUDOM nem lehet annyira összehasonlítani a kettőt. De valamennyire mégis, mivel egy 50-es motor nem egy nagy szám. Csak hát nekem az első motorom, és kicsit nehéz megválni tőle, persze az autókat is nagyon szeretem. Főleg hogy már kinéztem az "álom" autómat.
Ti az én helyembe hogyan cselekednétek? 20/F
2021. febr. 9. 08:12
2/21 D. Brasco válasza:
Ha te csak komolyan ugy tudsz autót venni,hogy ahhoz el kell add az 50-es libakergetőt,akkor inkább ne vegyél.Főleg ha mondjuk valami 10000-et éró Rigáról van szó.....
3/21 A kérdező kommentje:
Nem régi motor, egy felújított 206-os Derbi Senda. 300 ropiért most lenne rá vevőm. És hát azért egy ilyen motort sajnálok eladni.
2021. febr. 9. 08:36
4/21 A kérdező kommentje:
2006-os*. Illetve még gyűjtenék egy 300.000ft-ot mellé és úgy vennék kocsit.
2021. febr. 9. 08:37
5/21 anonim válasza:
Vedd figyelembe hogy az autót nagyságrendekkel többe kerül fenntartani. Ha az nem gond akkor vegyél autót
6/21 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de nagy költségei vannak egy autónak, szinte mindegy, hogy 12 vagy 25 évest veszel. 300 pik-pakk elmegy, megveszed, átírod, egy évre kötsz rá biztosítást. Kimegy a generátor, önindító még a megbízhatóbb darabokban is bármikor, 30-40 környéke. Venned kell rá téligumit, de legalább új négy évszakost, 80e. Ha te is ilyen vagy, mint én, hogy a járműveidhez is hozzánősz, inkább drágábban vegyél egy jobbat, mint, hogy 3 év múlva már szégyellsz azzal megjelenni.
7/21 A kérdező kommentje:
Igazából benzines VW Golf 4-et néztem. Vélemények szerint elvileg megbízható
2021. febr. 9. 10:14
9/21 anonim válasza:
Szerinted egy 50es motor nem nagy szám, de egy sz*ros, rozsdás négyesgóf az már valami?
Inkább tartsd meg a motort és kezeltetsd magad.
10/21 anonim válasza:
#9 Nekem úgy jött le hogy ezzel arra akart utalni hogy motorozás szempontjából nem nagy szám az 50 cm³...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!