Mennyit költöttél eddigi életedben összesen autóra,motorra ?
14-15 milla környéke (ebben benne van a jelenlegi kocsim ~3.5~4M értéke is)
12 éve van kocsim.
Azért tudom ilyen pontosan, mert vezetem a költségeket.
Ebben a kocsik vételára, tankolás, szerviz, egyéb díjak, minden benne van.
Kezdetektől olcsón fenntartható megbízható kocsim van, nem is tudom mennyi lenne, ha németprémium becsípődsem lenne... ja akkor nem írnám a költségeket :D
Eddigi öt új autóm adóját fájlalom nagyon, meg az új autó forgalombahelyezési költségeit..
A többi már használat függvénye..az benne van az élet-rezsiben.
Szerencsére céges, így nagyjából nulla pénzért kijön.
Fizetem rá külön a Casco-t, az 2 év alatt olyan 150 ezer. Ezen kívül a "fogyó" dolgok, légfrissítő, eszközök bele mint vontatókötél, stb. Mosások. Illetve kisebb cserék (izzók, stb.) amit megoldok magamnak is.
200-250 ezer ment rá maximum mindennel együtt 2 év alatt.
Egyszer nagyjából összeszámoltam az egyik kocsit, de rosszul lettem az eredménytől, a többit nem számoltam utána...
Erre az egyre 3 év alatt 1.1 milliót nyomtam el, ebben a kocsi ára, átírás, adók, biztosítás, tankolás, karbantartás, minden benne van.
És ez olcsónak számít ráadásul, mert munkába robogóval járok, a kocsi nincs nyüstölve arra. És egy sima 15 éves 500 ezres autóról van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!