Mennyit költöttél eddigi életedben összesen autóra,motorra ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 16:31
11/23 A kérdező kommentje:
Mindent nézve.
2021. jan. 8. 11:57
12/23 anonim válasza:
5-ös vagyok, akkor tankolással együtt kb 3.100.000 ft
14/23 A kérdező kommentje:
13, mindent egybevetve ????
2021. jan. 22. 23:11
15/23 anonim válasza:
#4 vagyok. Kifelejtettem a motoros védőfelszereléseket. Kb 400.000 ment még ilyen-olyan ruhákra.
16/23 anonim válasza:
igen mindent egybevetve, ebben vezérlés csere vizpumpa feszítő görgő két lengéscsillapító tömítés olajcsere szürőcsere légszürő csere hütőrács javítás és keringető panel csere. Nem véletlenül olcsó autó.
17/23 anonim válasza:
#16: és tolod mindenhova, vagy tankolsz is bele?
19/23 anonim válasza:
Meg akkor gondolom ingyen kaptad. Az élethez mázli is kell, na :D Flinstones-meghajtású
20/23 anonim válasza:
Szerintem nagyjabol 1 millio ment el ha azt is beleszamitjuk hogy eladaskor valamennyi penz visszajott
A mostani automat kulfoldon vettem, atszamitva 600ert es koltottem is ra ugy 100at.
Igy akkor kb 1.7millional jarok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!