Mennyit költöttél eddigi életedben összesen autóra,motorra ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 16:31
21/23 anonim válasza:
igen ingyen rokontól csak nem irattam át mert azu 51 ezer lett volna
22/23 anonim válasza:
Az első motoromat megvettem 210e Ft-ért. Majd eladtam 200e Ft-ért. A második motoromat 260e Ft-ért vettem meg. És ráköltöttem plusz 200e Ft-ot javíttatásra. Ezt sajnos csak 130e Ft-ért tudtam eladni, nagyon sokat buktam rajta.
23/23 anonim válasza:
1 ève van jogsim, autót kaptam, kb 100 at kopo alkatrèszre (öreg autó) pl fèk betèt ès társai, olaj csere szűrő, minden, 1 izzo, most egy relè, +benzin havi 30 kb, most lesz az első biztosítás (mikor megkaptam akkor 1 èves lett kötve, ès nem az èn nevvemen volt az utó), lesz egy kötelező vizsgálat, ès egy lengèscsillapító csere 1-2 hónap mulva
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!