Tenyleg nem szabad ilyen időben elindulni Pestre?
Szombaton mentem volna Pestre erre a szüleim azt mondták, hogy nem engednek el, mert hó meg fagy lesz, az időjárás szerint nem lesz csapadék csak hajnali fagy. Apám a fejébe vette, hogy megcsuszok valahol és az árokban fogok kikötni. Nem tudom, hogy honnan jött ez. Nyilván hóviharban nem mennék sehova de már akkor se szabad elindulni ha esetleg mínuszok vannak? 1 éve vezetek. Voltam már Pesten is egyedül, nem rég Debrecenbe mentem (másfél óra tőlünk), és hajnalban indultam akkor is fagy volt akkor egy szót se szóltak.
Felnőtt ember vagyok, sajat autóval, ha menni akarok menni fogok, csak nem tudom, hogy honnan pattant most ez ki a fejukbol?! Tényleg extra veszély lehet? Nyilván hóviharban nem indulnék el, de ha olyan idő lesz, amit írnak, hogy kissé fagyos de napsütéses akkor mehetek ahogy bármikor máskor?!
Miért, ha leesik a hó, vagy fagy, akkor leáll az élet?
Időjárási, útviszonyoknak, stb. megfelelően kell közlekedni.
Ha felnőtt ember vagy mi köze van hozzá apádnak?
Amúgy ha nem tükörsima nyári gumival indulnál, akkor nincs gáz.
ez eseménynek számít? Akkor baj van. Ha most nem indulsz el, akkor soha nem lesz tapasztalatod. Sokkal rosszabb megvárni a tökéletes időjárást..ezrek indulnak úgy, hogy fogalmuk sincs milyen az idő, csak a kocsiban legyen meleg..és érdekes, senki nem végzi az árokban...
Te sem fogod az árkot megtekinteni, indulj bátran.
Köszönöm a válaszokat!
Én is így gondoltam, nem értem, hogy mi van most velük.. Ezért tettem fel a kérdést, hogy esetleg én nem látok tisztán valamit?!
Vásároltam egy ilyen terelvalaszto polcot, azt hoznám el, van posta, de osszekotnem a kellemest a hasznossal és az egyik pesti barátnőmmel is találkoznék. Máskor is voltam már nála, egyedül, nem ez az első és nem volt soha semmi probléma.
Az autó természetesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!