Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az emberek miért gyűlölik az...

Az emberek miért gyűlölik az SUV autókat?

Figyelt kérdés

Tényleg nem tudok másra gondolni, csak irigységre.

Árad az emberekből a gyűlölet ha megjelenik valahol egy SUV-s téma.

Miért zavar embereket, hogy van akik azokat szeretik és meg is veszik maguknak?

Engem például totál nem érdekel, hogy ki mit vezet, egyszerűen nem tudok ilyenen fent akadni, sem a létezésén 😳

Ez most olyan, hogy utálom az opelt és az opeleseket is. Semmi értelme.

"Mert hogy felesleges" Ilyen módon akkor minden autó 5 millió felett is felesleges, hisz az is csak gurul és elvisz A-ból B-be, amire egy 2 milliós dacia is elég 😅

Egyébként az utálatot leginkább csak a magyarok körében tapasztaltam.

Valaki adjon már egy érthető, logikus magyarázatot az utálatra, légyszi.

2020. dec. 30. 14:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
67%
Egy Golf II olyan 750-800kg volt. Egy nissan quashqai II egy gyengébb 2000dci motorral is már 1650kg, és az még nem is hybrid, de ha akksit is pakolsz bele, könnyen megvan a 2 tonna. Audi Q7-ről ne is beszéljünk, ami 3x olyan nehéz, mint egy Golf II volt. Mindezt teszik a gyártók a környezetvédelem jegyében. Én amúgy biciklivel járok melóba, de ha néha távolabbra kell gyorsan eljutnom, akkor elektromos Uber, vagy ICE 2 vagy ICE 3. Bár lent a balkánon kicsit más a szemlélet gondolom.
2021. máj. 11. 19:46
 32/33 anonim ***** válasza:
Qashqai II-ben már nem volt 2.0DCi motor, egyébként pedig 1500kg az 1-es Qashqaiban. Üdv a Balkánról, ahol legalább odafigyelnék az adatok pontosságára, és nem csak vaktában dobálóznak a számokkal.
2021. máj. 11. 20:09
 33/33 anonim ***** válasza:
49%

Nekem RAV4Hy-em van, tehát az itt elhangzott ellenzékiek szemében köcsög gengszter, tolvaj, prolikategóriába vagyok sorolható.

Miért ezt vettem?

1,Mert tetszett.

2,Mert fáj a gerincem, és ebből könnyű ki-beszállni.

3,Ha kell, hazahozok egy mosógépet, vagy bármi nagyot vele.

4,Mert megkerestem rá a pénzt.

5,Kinek mi köze hozzá?

Nagy tömeg, nagy fogyasztás, nagy kerék nagy ez nagy az. Ja persze! 5-6l/100km járok átlagban vele, ennyit a sztereotípiákról.

Igen, szarabb parkolni vele, meg biztos nem lát ki rendesen tőlem aki előzni akar, de ez engem nem zavar. Ilyen elvek alapján lehet utálni a kisbuszokat, kishaszonjárműveket stb.

A tecsöves nagy-kis autómegmondóguruk meg ne mondják meg nekem mit akarok, azt majd én eldöntöm. És úgy látom az utakon, hogy sokan, egyre többen e-mellett a kategória mellett döntöttek.

Ha meg azért utálnak mert vettem egy ilyen a autót, utáljanak csak. Én jól érzem magam benne, örömmel vezetgetem. Addig jó míg irigykednek rám. :-)

2021. máj. 25. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!