Az emberek miért gyűlölik az SUV autókat?
Tényleg nem tudok másra gondolni, csak irigységre.
Árad az emberekből a gyűlölet ha megjelenik valahol egy SUV-s téma.
Miért zavar embereket, hogy van akik azokat szeretik és meg is veszik maguknak?
Engem például totál nem érdekel, hogy ki mit vezet, egyszerűen nem tudok ilyenen fent akadni, sem a létezésén 😳
Ez most olyan, hogy utálom az opelt és az opeleseket is. Semmi értelme.
"Mert hogy felesleges" Ilyen módon akkor minden autó 5 millió felett is felesleges, hisz az is csak gurul és elvisz A-ból B-be, amire egy 2 milliós dacia is elég 😅
Egyébként az utálatot leginkább csak a magyarok körében tapasztaltam.
Valaki adjon már egy érthető, logikus magyarázatot az utálatra, légyszi.
Nekem RAV4Hy-em van, tehát az itt elhangzott ellenzékiek szemében köcsög gengszter, tolvaj, prolikategóriába vagyok sorolható.
Miért ezt vettem?
1,Mert tetszett.
2,Mert fáj a gerincem, és ebből könnyű ki-beszállni.
3,Ha kell, hazahozok egy mosógépet, vagy bármi nagyot vele.
4,Mert megkerestem rá a pénzt.
5,Kinek mi köze hozzá?
Nagy tömeg, nagy fogyasztás, nagy kerék nagy ez nagy az. Ja persze! 5-6l/100km járok átlagban vele, ennyit a sztereotípiákról.
Igen, szarabb parkolni vele, meg biztos nem lát ki rendesen tőlem aki előzni akar, de ez engem nem zavar. Ilyen elvek alapján lehet utálni a kisbuszokat, kishaszonjárműveket stb.
A tecsöves nagy-kis autómegmondóguruk meg ne mondják meg nekem mit akarok, azt majd én eldöntöm. És úgy látom az utakon, hogy sokan, egyre többen e-mellett a kategória mellett döntöttek.
Ha meg azért utálnak mert vettem egy ilyen a autót, utáljanak csak. Én jól érzem magam benne, örömmel vezetgetem. Addig jó míg irigykednek rám. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!