Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az emberek miért gyűlölik az...

Az emberek miért gyűlölik az SUV autókat?

Figyelt kérdés

Tényleg nem tudok másra gondolni, csak irigységre.

Árad az emberekből a gyűlölet ha megjelenik valahol egy SUV-s téma.

Miért zavar embereket, hogy van akik azokat szeretik és meg is veszik maguknak?

Engem például totál nem érdekel, hogy ki mit vezet, egyszerűen nem tudok ilyenen fent akadni, sem a létezésén 😳

Ez most olyan, hogy utálom az opelt és az opeleseket is. Semmi értelme.

"Mert hogy felesleges" Ilyen módon akkor minden autó 5 millió felett is felesleges, hisz az is csak gurul és elvisz A-ból B-be, amire egy 2 milliós dacia is elég 😅

Egyébként az utálatot leginkább csak a magyarok körében tapasztaltam.

Valaki adjon már egy érthető, logikus magyarázatot az utálatra, légyszi.

2020. dec. 30. 14:12
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
#9 Mit vezetsz?
2020. dec. 30. 16:09
 12/33 anonim ***** válasza:
70%
Nekem egy SUV-om van, ami Golf VI méretosztály. Senki nem utál. Vagy valamit rosszul csinálok, vagy nekem nincs is SUV-om? :-) Kérdező, tényleg fontos lenne tudni (bár szerinted nem), hogy TE mit tartasz SUV-nak? Mert így csak dobálózol össze-vissza mindenféle konkrétum nélkül, ezt így nehéz komolyan venni.
2020. dec. 30. 16:16
 13/33 anonim ***** válasza:
67%

Ha tudnád a valót, akkor nem írnál hülyeséget a magyarokról..néhány országban a nagyobb városi terepjárókra különadót vetettek ki, és nem történt semmi. Fizetnek, mert neki arra szüksége van..

De mást mondok..ott van London...megtiltani nem tudta a főpolgi, ezért napi öt font, ha belép London övezetátárán belülre egy SUV-val...ott is fizetnek.

A magyarokat meg ne nézd le, nem mi vagyunk a leghülyébbek...

2020. dec. 30. 16:33
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem utálják az emberek a SUV-okat.
2020. dec. 30. 16:34
 15/33 anonim ***** válasza:
Nem utálják őket, sőt egyre többet vesznek mind újonnan mind használtan.
2020. dec. 30. 16:34
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
#9 vagyok, nem fogom elárulni, amúgy régebbi aszfalttorpedóim vannak, engem nem izgat fel a suv életérzés, szeretem ha le tudom mosni a kocsim tetejét kislétra nélkül. :D :D
2020. dec. 30. 16:48
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

De, igenis nagyon sokan utálják őket. Egyenesen gyűlölik, köpködik, szidják, hogy milyen értelmetlen. Én is olvastam nagyon sok kommentben, csakúgy árad a gyűlölet.

Tudod mikor jön ez elő? Ha az embereknek valamire nem telik, inkább megmagyarázzák, hogy értelmetlen, és hogy amúgyse kéne.

Szóval én tehetős embert nem hallottam még köpködni a SUV-ket. Ha nem tetszik, vesz mást szépen csendben. Általában az ilyen 400 ezer Forintos autókat vezetőktől hallod ezt. Meg nekik minden értelmetlen, ami drágább mint 1 millió, vagy több mint 100 lóerő. Mert neki nem telik rá, úgyhogy inkább bemagyarázza, hogy értelmetlen.

Első kommentelő meg hülyeségeket ír. Attól még nem lesz valami értelmetlen, hogy többet fogyaszt valami, meg kevesebb benne a hely.

A LaFerrari is többet fogyaszt mint egy dízel Skoda, meg kevesebb is benne a hely. --> Utáljuk a LaFerrarit.

Senkit nem érdekel hogy 1 literrel többet fogyaszt egy ilyen SUV. Vagy 5-tel. Vagy hogy 40 literrel kevesebb a csomagtér. Aki számolgatja a litereket, meg a gumizást, meg a fenntartási költségeket, az vesz majd mást.

És valóban, a nagyobb, drágább SUV-okhoz (jellemzően német gyártók, főleg ha fekete) társul egyfajta előítélet. Mert átlag ember nem hiszi el, hogy Magyarországon lehet ilyennel járni legális pénzszerzéssel. Úgyhogy magában elkönyveli, hogy aki ilyen 30-40-50 milliós SUV-okkal jár, az bűnöző, adócsaló, hazug, tolvaj, politikus, gengszter, satöbbi. Nem is az autót utálják, hanem amit képvisel. Ha valaki tehetős.

Amúgy meg tök egyszerű a válasz. Ami valószínűleg feledted mindent olyan kamu érvet, amiket fel lehet hozni. Jelenleg divatos. Trendi. Tudom, meg lesz magyarázva ez is, hogy dehogy trendi, dehogy menő. De. Az. Lehet nektek nem. Meg van 100 ból 10 ember akinek nem tetszik. De a többi 90-nek igen. Az emberek viszik mint a cukrot. Mert menő cucc.

Nem annak lesz menő, aki Mazda MX5-re recsizik otthon. Meg nem is annak, aki az E46-os 320-d-re esküszik, mert arra van pénze.

2020. dec. 30. 16:48
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

"- Nagyobb tömeg -> magasabb fogyasztás -> nagyobb szennyezés."

Attól nem lesz nagyobb a tömege, mert a hasmagassága több 5cm-rel.

"- Magasabb építésmód -> magasabb fogyasztás -> nagyobb szennyezés."

Sok SUV-nak ugyanakkora a légellenállási együtthatója, mint egy sedannak.

"- Nagyobb méret -> kevesebb szabad hely."

Biztos van ilyen is, egyébként meg nettó baromság. Ökölszabály: nagyobb méret, nagyobb tengelytáv, tágasabb beltér. Ne a kivételekből alkossunk főszabályt!

2020. dec. 30. 16:54
 19/33 anonim ***** válasza:
62%

Hagyjátok.

A kérdező eldöntötte, hogy márpedig az emberek gyűlölik a SUV-okat.

Ha valaki azt mondja hogy ő is gyűlöli, akkor máris igazolva az kérdező gondolata.

Aki azt mondja hogy "de nem is gyűlölöm" az bizonyára hazudik, sőt naponta veri a feleségét és lopja tejet a boltból.

Aki pedig azt mondja hogy számára közömbös az egész SUV-kérdés, az vagy titkolózik, vagy csak döntésképtelen.

;)

2020. dec. 30. 16:57
 20/33 anonim ***** válasza:
53%
Utálat és az irigység valami különös okból kifolyólag gyakran kéz a kézben járnak...
2020. dec. 30. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!