Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Merjek drága autót venni úgy,...

Merjek drága autót venni úgy, hogy csak kint állhat a szabad útszélen?

Figyelt kérdés

Egy autót kinéztem, ami annyiba kerül, amennyit még éppen megengedhetek magamnak. Nekem ez már drágának számít de még éppen belefér, persze mindenkinek más jelenti a sokat a saját pénztárcájához viszonyítva.

Azért aggódom, mert nincs fedett parkolóhely, és a különféle időjárási körülmények illetve a jövő-menő emberek és autók kárt okozhatnak rajta. Ráesik a hó, ráolvad, bejegesedik, le kell kaparni. Nyáron tűző napsütés.

Eddig régi autóm volt, ez nem érdekelt annyira.

Szerintetek kell ettől tartanom, vagy nem kell félni, nem lesz olyan baja valószínűleg?

2020. dec. 30. 10:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
68%

"5 millió. Fél éves jövedelmem."

Tehát valamivel több mint havi nettó 800.000-et keresel...

"...amennyit még éppen megengedhetek magamnak."

:O Hát te tudod. Ha én ennyit keresnék, sokkal drágább autót engedhetnék meg magamnak. Bár nem tudom milyen extra kiadásaid vannak.

A lényeg, a kérdésedre válaszolva, én egy 200.000Ft-os autónál se tudnám elnézni, ahogy veri a jégeső, a szemem láttára rohad szét vagy mennek neki a ház előtti parkolóban, stb. De persze mindenki másképp van ezzel, én nem tudnék így bánni egy autóval sem. Inkább buszoznék, (vagy ilyen jövedelem mellett akár naponta taxiznék) ha nem lenne garázs. De ez én vagyok! Ha ezek a dolgok nem zavarnak, akkor hajrá, a te autód, neked kell eldöntened!

2020. dec. 30. 13:00
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem olyan régóta keresek ennyit, ezért van most ennyi megtakarításom, de ha lenne több, akkor sem akarnék ennél drágábbat venni.
2020. dec. 30. 13:05
 23/24 anonim ***** válasza:
51%
5 milliós autók nem cukorból szoktak lenni.
2020. dec. 31. 16:20
 24/24 anonim ***** válasza:
Ahogy írták már mások, köss rá cascót, és aludj nyugodtan. Az időjárás ellen lekenheted a kocsit negyedévente jóféle wax-szal. Az védi a napsütés és a madárürülék ellen.
2021. jan. 2. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!