Megéri most, ebben a járványhelyzetben Oszkározni?
250 km van a munkahelyem és az állandó lakhelyem között. A vonatjegy az drága, az Oszkár jóval olcsóbb lenne.
Azonban félek, hogy elkapok valami vírust, ha most belegondoltok, hogy 5-en ülünk egy 5 személyes kocsiban.
Vagy ezeket a személyeket úgymomd kiszűrik az utasok közül?
Hát ha a sofőr tart magánál koronavírus gyorsteszt kitet, akkor kiszűri, egyébként nyilván nem.
Ha nincs saját kocsid és nem tudsz/akarsz a munkahelyedhez közelebb költözni, akkor sok választásod nincs. A MÁV lényegesen drágább, és ők se szűrik semmilyen módon az utasokat (ugyanannyira nem lenne praktikus, mint az Oszkár sofőr esetében).
Buszon, vonaton ugyanúgy elkaphatod, sőt ott még több emberrel vagy egy légtérben, tehát nagyobb esélyed is van rá.
Ha nagyon parázol a vírustól, akkor csak a saját autó játszik.
Ha ez a távolság Bp és Pécs/Miskolc/Szeged/Debrecen akkor igen.
Öten meg nem fogtok lenni mert a többség csak 3 helyet hirdet meg.
Nekem eddig tele volt az autó majdnem mindig (4-en utaztunk tehát 3 utas).
#3 én 95%-os pontossággal megmondom, hogy hülye vagy a kommented alapján.
Amúgy nyilván nem, elég nagy hülyeség ilyenkor oszkározni szerintem.
Köszönöm a sok választ!
Autóm nincs, venni meg emiatt nem akarok, sőt még szerintem így is drágábban jönnék ki a dologból.
Vonaton pedig mikor mennyien vannak. Volt amikor egy 6-os fülke tele volt, nem is egyszer, azonban van amikor egy szerelvényben voltunk vagy 10-en, ami nem számít soknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!