4000 Ft-os órabér drága egy maszek autószerelőnek vidéken nem drága?
Nem drága.
Ha végigdolgozza a hónapot, 640 ezer forint jön be neki.
Azért ez, ha műhelyed stb van, nem olyan nagy pénz.
Ez nagyon, mondhatni gyanúsan olcsó. De ha nem ad számlát, akkor ez megmagyarázza, hogy tud ilyen keveset kérni.
Egyébként én is Baranya megyei vagyok. Az a 640 nagyon jól hangzik, csak értelmetlen ezt számolgatni. A műhely fenntartása sincs ingyen. A drága célszerszámokat, akár milliós célszoftvereket sem a szél fújta oda.
Nem autószerelő vagyok, csak egyszerű alkalmazott. Eddig sosem számoltam az "óradíjamat". De havi 22 munkanappal számolva a bruttóm 1500Ft/óra alatt van valamivel, a nettóm nem éri el az 1000 Ft-ot. De a cég épületének a rezsijét nem én fizetem. A munkaeszközeimet, irodában az íróasztalomat, a számítógépet, rá a Windowst se én vettem meg magamnak. Szóval nincs értelme ezt számolgatni, összehasonlítgatni.
Ha jól dolgozik és csak ennyit kér az a szerelő, akkor nagy kincs. Örülj, hogy ilyet találtál. Én Pécsen szervizeltetek és igaz hogy nem maszek szerviz, számlát is adnak, de az óradíj a 20.000Ft-ot közelíti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!