4000 Ft-os órabér drága egy maszek autószerelőnek vidéken nem drága?
A #10-es pontosan leírta merre is van az előre.
A XV. kerületben végeztettem autóvillamossági szerelést, ő volt a legolcsóbb 12e ft-os óradíjjal. De...volt egy óriási,több beállásos fűthető-hűthető műhelye aknával, prímán kivilágítva minden. A szerelőn tiszta ruha volt, a szerszámainak a felét nem is ismertem. Olyan műszerekkel dolgozott, melyekkel nem volt előtte lehetetlen feladat. A komputerizáltságáról nem is beszélve.
Mikor kérdeztem, hogy suzukit fogad-e, az volt a válasz hogy bármilyen márka jöhet, neki mindenről van javítási könyve, semmi nem akadály.
Nos számlát is ad, de az már a valóságos rezsidíjjal készül, nem az én díjammal. Amúgy kiválóan oldotta meg a feladatot, látszott, hogy nem okj-n tanult tegnap.
Szoktam mondani, hogy a végén úgyis az olcsóbb lesz a drágább.
Lehet menni 4 ezer Ft-os szerelőhöz számla nélkül de biztos vagyok benne, hogy se tudásban se felszereltségben nincs egy 12 ezres szerelőhöz képest.
Nagyon sok az alkatrészcserélgető és majd ott tartasz, hogy már kicserélt 50 ezerért alkatrészeket és még mindig nem jó az autó.
Közben meg lehet a 12 ezres óradíjas megcsinálja fele annyiból, hogy jó is lesz az autó. Nagyon sokat számítanak a gyári hibakód kiolvasók/programok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!