Merjek drága autót venni úgy, hogy csak kint állhat a szabad útszélen?
Egy autót kinéztem, ami annyiba kerül, amennyit még éppen megengedhetek magamnak. Nekem ez már drágának számít de még éppen belefér, persze mindenkinek más jelenti a sokat a saját pénztárcájához viszonyítva.
Azért aggódom, mert nincs fedett parkolóhely, és a különféle időjárási körülmények illetve a jövő-menő emberek és autók kárt okozhatnak rajta. Ráesik a hó, ráolvad, bejegesedik, le kell kaparni. Nyáron tűző napsütés.
Eddig régi autóm volt, ez nem érdekelt annyira.
Szerintetek kell ettől tartanom, vagy nem kell félni, nem lesz olyan baja valószínűleg?
attól függ, hol ban ez az utcai parkoló..mert itt a nyóckerben nem ennék, de még fenn a hegyen sem..szerencse kérdése. Ha hivalkodó alufelni van rajta, vagy ritka, keresett márka, akkor legalább indításgátlót szerelj bele saját kezűleg.
A haverom vett egy volvót, aztán nem aludt, mert a kocsmából kijövő részegek a motorházon kártyáztak. Azért állt a lámpa alá, hogy ne lopják el.
Ez egy 8000 fős kisváros kis utcájának legvége - ennek ellenére a hótoló már egyszer reggel sötétben jól összeb..zta az autómat, letörte a tükröt, amúgy nem forgalmas hely, inkább csak sétálók járnak erre.
Itt nincsenek fizetett parkolók, garázshelyek. Valakinek vagy van kiépített garázs a házában, vagy nincs. Ahol én bérlek lakást, ott nincs.
"Garázst bérelni szerintem nem szabadna, hogy luxus legyen."
Hát nem is, hiszen az autónak pont az a lényege, hogy beülsz a házból kilépve, és mész, nem pedig még sétálsz 2 km-t az autóig, mert ott a garázs..
Nettó 800k feletti fizetéssel egy 5 milliós autón agonizálsz?
Szerintem vedd meg nyugodtan, ha neked erre van igényed. Pár év múlva ilyen bérrel úgyis átköltözöl majd egy új lakásba, ott majd nézhetsz garázsosat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!