Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora lehet szerintetek a kár?

Mekkora lehet szerintetek a kár?

Figyelt kérdés

Tudom nehéz így megítélni, de körülbelül, mindent cserélni kell vagy karosszériás rendbe tudja hozni? Mennyibe fog megállni 3-400e FT esetleg jóval több?

[link]

Köszönöm előre is!

2020. dec. 26. 18:30
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg azt tudom tanácsolni hogy ne stresszelj ezen persze ezt könnyű mondani, de ha van ilyen ismerettséged és ők tudnak róla szerintem nem fognak rád szállni. az tényleg gáz ha nem tesznek ellene semmit de emiatt nem tehetnek meg bármit !
2020. dec. 27. 23:13
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem számít nekik az a pénz akkor örülj, kellett neki mert mégse hagyja annyiban meg gyorsan megcsináltatja szerintem akkor szálltak volna rád ha nem mész bele, hanem biztosító felé viszed az ügyet.. jól tetted de azért legyél egy darabig óvatos.

Figyelj, a vezetéstől pedig ez ne szegje kedved!

2020. dec. 27. 23:19
 33/39 anonim ***** válasza:
Rohadt cigányok tudod mikor fozettem volna a cigány retkes anyjukat k és sem nekemnid van sőt durvább dolgpknis. Dögöjenekk meg
2020. dec. 28. 01:30
 34/39 anonim ***** válasza:
Lelkileg hogy hatott rád a baleset?
2020. dec. 28. 18:17
 35/39 A kérdező kommentje:
#34: a lehető legrosszabbul :D de ez inkább a körülmények miatt, sajna anyagilag is nagyon rosszul érintett most, egyébként is volt problémám, egész december egy katasztrófa volt, lehet ennek is van köze hozzá, hogy koccantam...meghalt a macskám is 2 hete, családtagként kezeltük kb., és akkor még ráadásul bűnözőkkell történt. Egyelőre a kocsimmal nem is tudom mi lesz de vezetni nem akarok egy ideig úgye.
2020. dec. 28. 18:51
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom! Örülj, hogy nem történt veled baj a kocsiba, vagy nem volt veled valaki, akivel szintén történhetett volna! Érthető, hogy egy ideig nem akarsz vezetni, de mindenképp ülj majd vissza.
2020. dec. 28. 19:00
 37/39 anonim ***** válasza:
Voltál azóta vezetni? Tudom nehéz de minél előbb vissza kell ülnöd.
2020. dec. 30. 18:10
 38/39 A kérdező kommentje:
37: nem, lóg nekem is az első lökhárító, egyelőre nem tudom feltudom e kötni ideiglenes vagy valami...már idén nem foglalkozok vele
2020. dec. 30. 18:35
 39/39 anonim ***** válasza:
Szerelőhöz vidd el
2020. dec. 31. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!