1 év egy 1998-as Audi A6-tal? Szerintetek kibírom?
Elfogadtam egy kihívást miben egy Tiptronic váltós Audi A6-ot kell vennem, és legalább egy évig használnom kell.
Azt tudni kell, hogy egyáltalán nem vagyok oda az Audi-kért, a 98-as A6-osért még annyira sem. A kasztnija annyira - egyszerűen csak nem jó. A belseje meg még 'fújabb'.
Az első, amit olvastam, a "NE VEGYEL" címmel volt ellátva. Még láttam vagy három-négy szidást, és utána jöttek az Audi hívők és a fanatikusok. "Soha nincs és nem is lesz jobb autó a földön", "A szörnyeteg 😈".
Azt láttam még, hogy a beslő tér nagyon kopik, amit én például nem várnék egy (elvileg) prémium (de amúgy nem) autómárkától. Kis Vectrám (1999) 10 éve megvan, sehol egy kis kopás rajta.
A tervem (a "kihíváson" kívül) az, hogy a lehető leghamarabb adjam el a 🙂🙂🙂🙂, és abból a pénzből veszek egy autót, egy igazit, egy olyat, ami háromszor jobb, és kényelmesebb (mert már próbáltam A6-ot).
Szerintetek ki fogom bírni?
Nem fog az őrületbe kergetni?
Ez tudom, hogy egy elég furcs kérdés, de na, valakinel ezt is fel kell tenni 😀.
Válaszaitokat kíváncsian várom!
Egy 20+ éves A6-os mindenképpen egy élmény lesz, de szerintem a leginkább azért, mert jelentős szervizráfordítás nélkül nem fog menni egy évet sem. :D
Aztán persze az is lehet, hogy kifogsz egy jól működő darabot, akkor meg lehet hogy utána el sem adod. De erre én nem sok esélyt látok.
6/6
Hát nem sikerült kifogni, megvettem, és az eddigi jelek hengerfejre utalnak.
Nem tudom, most mit csináljak vele, mert fődarab hibásan közel nem fogom 800.000-ért eladni 😕 Szerintem örülök ha 150.000-200.000-ért elmegy.
Persze még nem biztos, hogy akkora baj van (leszámítva továbbá, hogy a turbó sem működik). Egyébként ezekkel a bőrülésekkel kényelmes, tetszik, csak hát egyelőre díszként áll az udvaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!