Audi a6 ingázásra?
A 3.0 TDI-k nagyon sokat futottak, de amúgy nagyon jó motorok. Ha találsz egy igazolhatóan kevés km-est amin átvizsgáláskor se találnak semmit akkor nyugodtan megveheted. Ez azt hiszem már az FSI motoros 3.2, itt azért már lehetnek gondok a lánccal, kokszosodással. Fogyasztásba 3-4 literrel több mint a dízel. Ezt neked kell eldöntened, hogy megér-e neked annyit.
A passatról meg mit lehetne mondani, millió darab megy az utakon. Jó a 2.0 CRTDI, csak a DSG váltóval szokott gond lenni. Ha már váltóról van szó, az Audinál is kerüld a Multitronicot és az S-tronicot
A világ legutolsó dolga lenne az számomra, amit te csinálsz, nevezetesen hogy rámutatok egy túlértékelt sznob autótípusra és mivel a te rossz ízlésed szerint azok menők, ezért abból az egyből választanék.
No jó, én rendes iskolákba jártam, nem autóznék napi 140 km-t, ha eutóznék sem böhöm sznob autóval tenném, és a világ legutolsó autója lenne az audi, amit alapvetően a szobafestő-mázolók és a csőszerelők preferálnak.
Sőt, ha ennnyi pénzt kellene elvernem, húszezer értelmesebb célt találnék helyette.
De tudom, itt elsősorban a te kalibered ad tanácsot a te kaliberednek. Akik szerint ez az élet értelme.
Szóval vedd meg nyugodtan, be fog férni a vödröd és a pemzlid is.
Ennyi km-re a 3.0 tdi nagyon jó választás lehet.
Mi használtuk 2 évig, és meg voltunk elégedve vele.
Azért adtuk tovább, mert a fiam pont akkor szerzett jogsit és megkapta a régit,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!