Audi A6 2.8 V6 tud esetleg valaki róla, valami információt?
Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok, a kiszemeltem a címben említett autó,2012-es évjáratú, sajnos semmit nem találtam a neten róla hogy megbízható e vagy sem. Multitronic váltóval van szerelve, amit a kormánynál is lehet kapcsolni. Nem vagyok egy hű de sportos vezető. Esetleg valakinek van valami infoja ezzel a tipussal kapcsolatban?2020. máj. 4. 05:48
1/2 anonim válasza:
amerikaiaknak való kocsi
fogyasztás magas,
nem húz 3800-ig semmit
hangos ha autópályázol
megbízható, de ha valami elromlik drága lesz, pláne magyarországon hozzá
2/2 anonim válasza:
Nagyon ritka ezzel a motorral a C7 generáció. 2012ben már mindenki dízelt vett vagy turbó-benzinest. Amúgy ez a régi 2.8 V6 Audi motor továbbreszelt változata, gyakorlatilag agyonüthetetlen. Fogyasztása nem a legjobb. Nálad a gond a Multitronic, azt nem ajánlom nyugodt szívvel, de maga a 2012es A6 nagyon jo valasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!