BMW 316 2004 es 1.6 benzin vásárlásánál mire kell figyelni? Lehet kormos a kipufogója? Hol kezd el rozsdállni esetleg mi a típushibák? Kinek mi a véleménye róla?
Ha teheted, vegyél legalább egy számmal nagyobbat, mert sokan itt is kérdezgetik, hogy lehetne a 316-oskat feltuningolni. A 316-okat amúgyis nagy számban hozzák a kereskedők kintről az alacsonyabb áruk miatt és ezért nem is valami rózsás állapotúak. Gondolom egy ilyen olcsó 1 millió forintos példányra vetettél szemet. Elsősorban arra kell figyelni, hogy megkímélt legyen és ne verjen át vele egy lókupec.
Nem annyira hajlamos a rozsdásodásra, mint a régebbiek, de az alvázon és a motorháztető elülső élénél ahol megáll a víz, előfordulhat egy kis felület rozsda, de nem vészes. Ha sikerül egy éppet kifogni, akkor le kell kezeltetni.
#1: 5 éve, vagy van annak már 6 éve is, hogy nem rendszeresen nem indexelő BMW ment végig előttem, azóta sem láttam ilyet. Annál több indexelni elfelejtő Fabiát, Suzukit látok azóta is. Összevissza kacsáznak az úton. Megértem ha szenilisek egyesek (néha egész fiatalok is) de akkor minek vezetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!