Mekkora lehet szerintetek a kár?
Figyelt kérdés
Tudom nehéz így megítélni, de körülbelül, mindent cserélni kell vagy karosszériás rendbe tudja hozni? Mennyibe fog megállni 3-400e FT esetleg jóval több?
Köszönöm előre is!
2020. dec. 26. 18:30
21/39 A kérdező kommentje:
Nekem lakásbiztosítással van összekötve, mivel így olcsóbb és 30ezret fizetek a kötelező asszem 23 a lakásbiztosítás 7ezer. Régebbi kisautó és szeptember óta fizetem. Ja és ez az első kocsim, szóval teljesen friss minden.
2020. dec. 26. 21:02
22/39 anonim válasza:
Ha csak a takaróelemek sérültek, akkor kb. 200e fényezéssel együtt. A kasznit talán ki lehet húzatni, akkor kicsivel olcsóbb.
23/39 anonim válasza:
Egy fontos: Minden javításról legyen hivatalos papír, és csak az alapján fizess.
25/39 A kérdező kommentje:
Szerencsémre már ha ezt annak lehet hívni külső segítséggel kifizettem, biztosítást megkerülve aránylag jól jártam...gázosabbak, mint elsőre tűntek, kicsit utána jártunk, a rendőrségre totál nem lehet számítani, a főnököm elég jól fekszik maradjunk ennyiben...de tényleg kívánom midnenkinek, hogy c típusú egyénektől maradjon a lehető legtávolabb és ezt úgy mondom, hogy mindig azt gondoltam én a rasszista ellentéte vagyok :D
Nagyon nyomasztó, amit most ezel kapcsoaltban érzek, eddig is elakartam hagyni az országot is, most kaptam egy kis nitrót ehhez...
2020. dec. 27. 22:54
26/39 anonim válasza:
Ne parázz, ha belementél, hogy kifizetted, akkor jól jártál mert ezt akarták! Ha van segítséged élj vele akkor nem fognak rád szállni. próbálj megnyugodni, most már arra gondolj csak hogy nem sérültél meg! meg ők se, akkor lehetne igazán parázni.
27/39 anonim válasza:
Valami papírt írtatok remélem két tanuval. Mert ha semmi nem volt akkor azt fogja mondani, hogy nem adtál semmit.
28/39 anonim válasza:
Mármint az egy plusz teher lenne, ez is az főleg hogy gázos a helyzet, de ha bajod esett volna vagy veled van valaki és annak akár a másik autóban az is nagy teher lenne és nyomás rád
29/39 A kérdező kommentje:
Pár napig még ígyis bennem lesz az ideg, nem is magamat féltem inkább a családom tagjait...pedig bizonyos szempontból tényleg van segítségem velük szemben, enélkül még rosszabb lenne. Azt az infót kaptam, hogy így járok jól és örüljek, hogy bele mennek és le van tudva mert a családjukban már voltak gázos dolgok és ez egyébként köztudott :D de nem tesznek ellene...ez ijesztő azért.
2020. dec. 27. 23:10
30/39 A kérdező kommentje:
írtunk papírt persze, bár nem érdeklete őket, kapják meg a pénzt és viszlát, nekem nagy össze, de nekik aprópénz volt ez is a szerencsém. Konrkétan azt mondta, hogy többet rak fel tippmixre mint ez a bagó :D neki csak az számított, hogy a kocsi eladó és szabadulhasson tőle.
2020. dec. 27. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!