Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Veszélyes ha autópályán...

Veszélyes ha autópályán 140-el megyek és hirtelen csökkentett módba változik a motor?

Figyelt kérdés
Külföldön vagyok és holnap megyek haza. Itt valamelyik nap amikor mentem kocsival úgy 50el csökkentett módba változott a motor (2005-ös Volvo S40). Kipörgésgátló problémát jelzett de a szerelő nem talált semmi komolyat rajta. Több szerelőt is megkérdeztem akik szerint így haza tudok menni (1000km). Miután újra bekapcsoltam már semmi baja nem volt és az utolsó egy héten sem jött elő a probléma. Holnap utazom vissza és a kérdésem, hogy az nem veszélyes ha pl autópályán csökkentett módba változik ismét és mondjuk hirtelen lelassít ha épp előzök vagy ilyesmi?
2020. dec. 25. 21:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nekünk V50-es Volvoval (2005) volt ugyanez. Kipörgésgátló problémát írt, amivel egyidőben erőtlen lett az autó, max. 80-nal ment. Újraindítás után elmúlt, majd néha előjött (havonta 2x), olyankor is egy újraindítás után elmúlt.
2020. dec. 26. 17:21
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat igy nagyjabol ertem mar dolgok menetét, szerencsére az uton hazafele nem jelentkezett ujra a problema, viszont fostam rendesen tőle, mindenkepp elviszem markastervizbe, mert elobb utobb biztos lesz vmi gubanc ebből.
2020. dec. 26. 19:02
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagy baja valószínűleg nincs. 2005-ös, lassan 16 éves autó. Simán lehet valamelyik csatlakozásnál, átvezetésnél egy kis oxidációtól kontakthiba. Vagy valamelyik szenzor a végét járja. Ezek szoktak ilyeneket produkálni. Csak pont az ilyen alattomos elektronikai hibákat nehéz megtalálni. Ha már megvan, lehet 2 perc a javítás.
2020. dec. 26. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!