Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fékrendszer cserénél ezek...

Fékrendszer cserénél ezek reális árak?

Figyelt kérdés

Féktárcsa - 28.000 (kettő)

Fékbetét - 16.000

Fékpofa (garnitúra) - 14.000

Kézifék bowden - 18.000

Munkahenger - 6.000/db

Az árak körülbelüli értékek, fél éve költöztünk új városba, elvittük a kocsit szerelőhöz, aki ezeket az értékeket mondta, de mivel én nem értek hozzá, viszont nem szeretném, hogy átverjenek, így az lenne a kérdés, hogy valósak az értékek vagy pedig túl van árazva?

A munka díj ezen felül kerülne számításra.

1.4-es Opel astra g-ről van szó.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. nov. 28. 05:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A Brembo annyiért jó ár. Gondolom ez valami webshop, ahol még van kiszállitási dij is. Az ilyen rendelt cuccokkal az a gond, hogy mi van ha garanciában probléma merül fel? A szerelő számla nélkül dolgozott hogy olcsó legyen, ő nem ad garanciát nem ő szerezte az alkatrészt. Azt se fogadják el, ha Te magad szereled be, csak számlával szakember által beszerelve, akkor is még macera mert kell róla szakvélemény hogy rossz miért rossz stb én kuplunggal szivtam sokat anno emiatt, akkor húzódik az ügy mert elküldik bevizsgálni esetleg stb aztán kihozzák hogy szakszerűtlen beépítés stb. Macerás, egyszerűbb ha a szerelő szerzi be a megfelelő alkatrészt. Meg sokszor van olyan, hogy motorszám alapján megrendeli valaki az alkatrészt, az előző tulaj meg már mókolt a kocsin és nem jó rá az az alkatrész, tuningolt autóknál sokszor rászerelnek más tipusról féket, futóművet stb. vagy egyéb okok miatt vissza kell cserélni a rendelt alkatrészt. Rendelt cuccnál küldözgetheted stb és ha csak akkor derül ki hogy nem jó az alkatrész amikor a szerelő már szétszedte, akkor anyázik, meg fasza ha hetekig húzódik a szerelés, küldözgetés stb. A szerelő többet nem fog elvállalni, neki úgy is van elég munkája olyanokkal akik nem kekeckednek. Ez a világ van. Márkaszerviz meg csillagos ég árakkal dolgozik. Ha valaki nem ért hozzá olyan szinten, hogy ő maga megszerelje, akkor szerintem fizesse meg a jó szerelőt, meg azt hogy nem áll napokig hetekig az autója és nem tudja használni. Aki meg meg tudja otthon szerelni, az szerelje olcsó alkatrészekből. Egy légszűrő vagy kerék cserét megoldok én is, de féket szerelje az aki ért hozzá. Központi fűtésemen a légtelenitést megcsinálom megmuttatta a szerelő hogyan kell, meg a vizzel feltöltést, de ha egyéb baja van akkor hivom a szerelőt. Szerintem mondjuk úgy hogy elfogadható az az ár ha jó minőségű az alkatrész. Nézd meg a gyári mennyibe kerülne, ahhoz képest még ezek az árak is jóval olcsóbbak.
2020. nov. 28. 18:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
#10-es: gratulálok, sikerült egy hátsó féktárcsát kinézned az Astrához! (gondolom ez volt a legolcsóbb). Na pontosan ezért sikítanak a szerelők, mikor a kedves ügyfél intézi okosba' az alkatrészeket, és utána 1 napig ott áll az emelőn az autó, amíg meghozza hozzá a JÓ alkatrészt a tulajdonos.
2020. nov. 29. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!