Finoman meghúztam egy autót parkolásnál. Mennyi kártérítés a reális(lent többi)?
Kiszállva fehér csíkot láttam a kocsin(mindkettő sötét).Letörőlve (így sötétben) nagyon figyelve látszik csak a fényezésén.
Ha nem betétlapozunk, ez polirozással eltűnik neki?
Az a wagon r forma mercedesz, és a hátsó ajtó mögötti elem.(enyémen nem találtam hol érintkeztek) . Szorosan sikerült mellé állni és tolatásnál hozzásimultam.
Mekkora összeg a reális, ha megegyezünk?
Elmentek közösen egy fényezőhöz és megkérdezitek.
Becsületes tőled, hogy kifizetnéd neki. Ritka az ilyen eset.
Ez nem fehér, hanem tejszínű csík, a lakkréteg néz így ki sérülten.
Ez nem zárja ki, hogy alatta a festék réget is sérült. Próbáld vízzel leönteni, ha akkor eltűnik, biztos csak a lakkréteg sérült.
Ott hagytam számom, nevem. Remélem tojik rá, mert már rohad annak az elemnek az alja, és ajtónyitók alatt is csupa karc...
De ha mégis, akkor betétlap, v polírozását fizessem, ha lakkréteg bánta csak? ( Friss , idei biztosításos vagyok, nem tudom mennyire húzza le az ilyesmi anyagiakban)
Ha nem valami magas bónuszban van a biztosításod akkor látatlanban azt mondom, hogy NE rajtuk keresztül intézd mert sokszorosan fizetnéd vissza.
A képen lévő hibát így látatlanban nehéz megmondani, de pár tízezer forint egy teljes elemnek a fújása, szóval anyagi csődre ne számíts.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!