Finoman meghúztam egy autót parkolásnál. Mennyi kártérítés a reális(lent többi)?
Figyelt kérdés
Kiszállva fehér csíkot láttam a kocsin(mindkettő sötét).Letörőlve (így sötétben) nagyon figyelve látszik csak a fényezésén.
Ha nem betétlapozunk, ez polirozással eltűnik neki?
Az a wagon r forma mercedesz, és a hátsó ajtó mögötti elem.(enyémen nem találtam hol érintkeztek) . Szorosan sikerült mellé állni és tolatásnál hozzásimultam.
Mekkora összeg a reális, ha megegyezünk?
2020. nov. 6. 22:51
11/13 A kérdező kommentje:
Igen. Eléggé meglepődve,h hagytam elérhetőséget 😀
15-ért újra tudja fényeztetni, így kp-ban odaadtam.
2020. nov. 10. 12:42
13/13 anonim válasza:
Nagyon korrekt vagy de ő is az volt, hogy nem ragaszkodott a gyári fényezéshez, mert vannak ilyen barmok. Amúgy igen foltokban is lehet fényezni metált is nekem csináltak ilyet jó pár éve tizen ezerért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!