Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AUTODOC vélemény, tapasztalat...

AUTODOC vélemény, tapasztalat rendelésekről?

Figyelt kérdés

Sziasztok,megbízható ez a külföldi oldal,rendelt már valaki innen?

Bármilyen infó jól jön. Bankártyás fizetés mennyire biztonságos,illetve csere dolgok rugalmasak,vagy tenyleg barmi info ,koszi :)

2020. nov. 27. 15:08
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
72%

Abban van előnye,hogy több alkatrészt jóval olcsóbban vettem tőlük,mint máshol.

Pl kettőstömegű lendkerék 90ezer Ft volt az autodoc-on.A bárdi 210ezerért,kovács autó 120ezerért,de 110ezer volt a legolcsóbb helyen is.Lehet nekem szerencsém volt eddig velük,mert 3 éve rendelek tőlük és eddig semmi probléma nem volt.De csak a letöltött aplikáción keresztül érdemes rendelni,ott olcsóbb.Naponta nézni kell,mert állandóan változnak az árak le-fel.Kosárba teszem és mikor olcsóbb megrendelem.

2022. febr. 18. 16:30
 42/51 anonim ***** válasza:

"Naponta nézni kell,mert állandóan változnak az árak le-fel."

Ez a bazári árképzés.Ha nem készletre vásárolok,hanem már tegnap kéne a cucc,ez nem műxik (+6-10 nap szállítás).

2022. febr. 19. 10:34
 43/51 anonim ***** válasza:
56%
Nyilván,ha SOS kell egy alkatrész akkor nem biztos,hogy a legjobb választás.De eddig nekem mindig 1 héten belül küldték amit rendeltem.Én előre eltervezem az alkatrész cserét,még mielőtt teljesen tönkre megy.A kuplungot is előre megvettem mikor elkezdett csúszni.A Bosch szervíz 410.000Ft-ot mondott a kuplung cserére,kettőstömegűvel.Az autodocon megvettem 150.000 Ft-ért kompletten és 60ezer volt a munkadíj.
2022. febr. 19. 11:05
 44/51 anonim ***** válasza:

Aktuális lesz lassan az olajcserém. Megnéztem ezt az állítólagosan nagyon olcsó autodocot.

5 liter olaj itthon boltban polcról 14.500Ft. Autodoc mobilalkalmazásban, most "31% engedménnyel" 32.000Ft lelyett "csak" 22.000 lenne.

Olajszőrő, boltban már mehetnék is érte 2500Ft, autodoc kedvezménnyel, ugyanaz a márka, ugyanaz a cikkszám 3600.

+ szállítási költség, természetesen és lehet várni a futárt, munkahelyen elnézést kérni, kifutkosni, amikor épp ott van.

Lehet hogy csak megint én vagyok ilyen peches, hogy 1 millió termékből megint kifogtam két olyat, ami drágább. De eddig mindig azt tapasztaltam, hogy ha valami kellett, olcsóbb, egyszerűbb, gyorsabb volt boltból megvenni. Most természetesen nem a Bárdi/Unixra gondolok. Ott még semmit nem tudtam venni az áraik miatt.

2022. márc. 25. 08:43
 45/51 anonim ***** válasza:
#44: nyugodtan írd be az olaj pontos márkáját, típusát, illetve a szűrűjét is
2022. márc. 25. 08:58
 46/51 anonim ***** válasza:
egyébként olajat pl. én is Olajshop-ból rendeltem, mert ott olcsóbb. De pl. lengéscsillapító az autodocban. Meg kell nézni rendelés előtt.
2022. márc. 25. 08:59
 47/51 anonim ***** válasza:

Ha ez lényeges:

Olaj: MOBIL 1 ESP 5W30 5L

Szűrő: Mahle ox163/4d

Lengéscsillapító most nem kell, de az a baj, hogy az meg adaptív elektronikus vezérlésű (CDC), nincs igazán hatalmas utángyártott választék belőle. A Sachs a gyári beszállító, eddig csak ebből a márkából láttam 100-120eFt/db áron. Mivel 17 éves autóról van szó, eléggé kifutó termék, sok helyen már nincs raktáron.

2022. márc. 25. 09:19
 48/51 anonim válasza:
Csak érdeklődnék, hogy ezeket a nagy értékű és a beszereléshez komoly szakértelmet igénylő alkatrészeket, ti szerelitek be, vagy elviszitek szervízbe és emelt óradíjjal szereltetitek be? Azért sok esetben nem olyan egyszerű a megfelelő akatrész kiválasztása egy ilyen katalógusos keresőből. Egy szervízbe kértem árajánlatot kettőstömegű cserére, korábban odavittem a kocsit mindig olajszervízre, de mivel ez most egy nagyobb volumenű munka, ezért nézegettem a kocsimhoz való kettőstömegű lendkereket weboldalakon hátha tudok spórolni rajta, és eszembe jutott egyik ismerősöm, aki szervízbe dolgozik és mondta, hogy ott emelt óradíjjal beszerelik, amivel még így is 20-25 ezer forintot megspórolnék. Azonban felhívta a figyelmem, hogyha rosszat viszek, akkor az addig vele töltött munkaórát is felszámolják és akkor vagy a szervíz inzézi utána a jó alkatrész beszerzését, vagy én megpróbálom mégegyszer. Vidéki vagyok, csak Bárdi és Unix van a közelbe, szóval rendelnem kéne. Szerintetek megéri a rizikót az a 20-25 ezer forint vagy menjek biztosra inkább és fogadjam el a szerví ajánlatát?
2023. márc. 10. 13:11
 49/51 anonim ***** válasza:

Szervizbe viszem és normál óradíjjal beszerelik. Soha nem volt ebből gond. Még az olajcseréhez és én szoktam vinni az olajat. Alkatrészből általában gyárit viszek, vagy ha van jobb, prémium gyártó terméke, akkor azt. Soha nem volt ebből gond. Az ilyen olcsó autodocos Ridex és hasonló márkákkal nem merek kísérletezni.

Beazonosításhoz nem az autodoc keresőjét használom, hanem az EPC-t. Gyári cikkszámok mellett általában vannak helyettesítők is. Vagy ha ott nem találom, akkor az alkatrész gyártójának a weboldalán ellenőrzöm az alkatrész paramétereit. Nekem ez nem nyűg, furcsa módon szeretek alkatrészekre vadászni.

Amúgy szervizmérnök vagyok, így van némi műszaki affinitásom. Csak nem autókat, hanem laborműszereket, gépeket szervizelek helyszínen. Az autóval úgy vagyok, hogy lehet hogy én is meg tudnám csinálni, de megfelelő eszközök, célszerszámok nélkül (pl hogy a legalapabbat említsem, nekem nincs itthon csápos emelőm) miért szopjak azzal két napot, amit a szervizben egy-két óra alatt megoldanak?! Ha korrektül megcsinálják, nem sajnálom a munkadíjra sem a pénzt.

2023. márc. 10. 17:40
 50/51 anonim ***** válasza:

A kettőstömegűt és a kuplungot több weboldalon is ellenőriztem ,kértem árajánlatot is szervíztől.Mivel a cikkszám mindenhol ugyanaz volt,így meg mertem rendelni az autodoc-on.Minden alkatrészt többször is ellenőrzöm cikkszám szerint mielőtt megrendelem.A szerelőm hozott alkatrészt is beszerel,nem számol fel többlet díjjat .Azt mondja,ő nem kereskedő hanem szerelő.

Egyébként tudok olyan opel szakszervizt,ahol szintén beszerelnek hozott alkatrészt is.

2023. márc. 10. 18:29
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!