AUTODOC vélemény, tapasztalat rendelésekről?
Figyelt kérdés
Sziasztok,megbízható ez a külföldi oldal,rendelt már valaki innen?
Bármilyen infó jól jön. Bankártyás fizetés mennyire biztonságos,illetve csere dolgok rugalmasak,vagy tenyleg barmi info ,koszi :)
2020. nov. 27. 15:08
11/51 anonim válasza:
Én a zsunál szoktam venni mindent, mert olcsó és jó. Persze személyesen.
12/51 anonim válasza:
Amit én vettem az itthon mindenhol legalább 25-30 ezerrel drágább lett volna ezért választottam őket, de soha többet. Most ha megveszem itthon amit ők nem küldtek el akkor pont ott leszek mintha itthon rendeltem volna az összeset, csak megkyíméltem volna magam egy csomó idegeskedéstől.
13/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A Zsu sajnos nekem nincs közelemben...sőt..kiszállítással van infótok ott milyen? Korrektek? Illetve ha nem jó az alkatrész az esetben vissza küldés van? :)
2021. márc. 9. 14:15
14/51 anonim válasza:
Nekem még nem volt velük bajom, kb 10 éve vásárolok innen. Ha nem volt beszerelve az alkatrész, simán visszaveszik.
15/51 anonim válasza:
Én évek óta rendelek az autodoc-tól.Soha semmi probléma nem volt az alkatrészekkel.Sok minden olcsóbb mint máshol,van ami nem.Vannak akciós napok,akkor érdemes vásárolni.Most is rendeltem tőlük apróságokat,szűrő,lapát ilyesmik...
16/51 anonim válasza:
Szeretnék vennie egy kis (alacsony tartományú) nyomatékkulcsot. Zsu.hu-n kinéztem egy Force márkát 15e-ért. Eszembe jutott a kérdés: rákerestem cikkszám alapján autodoc-on. Ugyan az 18e Ft+ szállítás. Ezek szerint megint sikerül megint teljesen találomra olyanba belenyúlnom, ami ott drágább, ezért nem érdemes autodocról rendelnem.
17/51 anonim válasza:
Akkor neked nincs szerencséd.Én ma néztem az opelemhez Sachs lendkereket.A mai napon 101000 Ft az autodoc-nál.A Bárdinál 220000 Ft.De mindenhol drágább mint az autodocon.
18/51 anonim válasza:
Bárdi/Unixtól én eddig semmit nem vettem, mert horror áraik vannak. Amúgy szintén Opelem van. Most hogy írtad, direkt ehhez a típushoz, motorkódhoz megnéztem a Sachs lendkereket. Autodoc: 131.671 Ft. Ugyan ez itthoni boltból véve: 123.320 Ft.
19/51 anonim válasza:
Továbbá megnéztem én is a Bárdit kíváncsiságból. Sachs nincs náluk. LUK van 201.988Ft-ért, "kedvezményesen".
20/51 anonim válasza:
Hello, nézd meg SACHS Lendkerék terméket az AUTODOC app-ban [link]
Nézz utána,ennyiért sehol nincs .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!