Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AUTODOC vélemény, tapasztalat...

AUTODOC vélemény, tapasztalat rendelésekről?

Figyelt kérdés

Sziasztok,megbízható ez a külföldi oldal,rendelt már valaki innen?

Bármilyen infó jól jön. Bankártyás fizetés mennyire biztonságos,illetve csere dolgok rugalmasak,vagy tenyleg barmi info ,koszi :)

2020. nov. 27. 15:08
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
#30 tudom, már utána néztem, de mint írtam csak a legvégső esetben. Amit lehet itthon megveszem, ha nincs túlárazva! Amerikából a RockAuto-tól is szoktam rendelni, bennük még nem csalódtam és sokszor még onnan is olcsóbb (áfával, vámmal, szállítással) mint ha itthon veszem, mert amerikai piacra gyártott autóm van. Itthon pofátlanul szeretik túlárazni ezeknek az autóknak az alkatrészeit.
2021. márc. 22. 18:05
 32/51 A kérdező kommentje:
ZSU - ra nézz rá 😊
2021. márc. 22. 20:30
 33/51 anonim ***** válasza:
#32 ismerem őket, de sajnos az én autómhoz semmi nincs náluk olcsón. Az ATE első féktárcsa 30 ezer felett van náluk darabja a 4db már 120 ezer + lett volna. A autodocnál 19 ezer volt/db ugyan az, szóval jelentősen olcsóbb, ezért próbálkoztam tőlük rendelni, csak hát azzal a céggel meg így jártam. Az a "vicc" 120 ezerért a rockautótól lyuggatott sport tárcsákat küldtek volna áfa, vám, szállítással együtt. Mindegy már túl vagyok rajta :)
2021. márc. 22. 20:55
 34/51 anonim ***** válasza:
84%
Én brembo mart féktárcsákat vettem a turbós opelemhez,18.000/db áron az autodoc-tól.Ennyiért sehol nem találtam.Megvagyok elegedve,azt küldték amit rendeltem.
2021. márc. 24. 08:04
 35/51 anonim ***** válasza:
35%

CSALÓK.

Nincs magyar telefonszám, ha gond lenne. Rendeltem 4 db MagnetiMarelli injektort, befizettem az árát 50ezret, a visszaigazolásban ez az ár szerepelt, de a típus már egy Stark volt, ami jóval olcsóbb. A megküldött számlán is a Stark kódja és ára (29ezer) szerepelt, azaz lenyúlták a különbözetet, legalábbis a telóm nem jelzett, hogy visszautalás történt volna. Lengyelből jött a csomag, már ez gyanús volt, mikor filmezve kibontottam, csak káromkodni tudtam. Az olcsónak tűnő árból így lesz nagy ráfizetés. SOHA NE RENDELJETEK AZ AUTODOC-tól, és van egy társcége más néven, de ugyanaz a központ, arra is ugyanez vonatkozhat. CSALÓK. A szerződés infó is olyan, hogy csak nekik vannak jogaik. A német berlini központ csak megvezetés, a tulajok nevei árulkodnak. Itt egyes bejegyzések is gyanúsak, nem tökéletes magyarsággal mondanak jókat róluk. NEM AJÁNLOM.

2021. szept. 28. 16:24
 36/51 anonim ***** válasza:
54%
Rendszeresen rendelek tőlük, semmi baj nincs vele.
2021. szept. 28. 17:43
 37/51 anonim ***** válasza:
"#29: legalább 10 néven fut a cég, elég esélyes, hogy az a másik hely is autodoc lesz." - Meg kell nézni a cégazonosító adatokat, azok árulkodnak.
2021. szept. 28. 21:42
 38/51 anonim ***** válasza:
"Rendszeresen rendelek tőlük, semmi baj nincs vele." - Nekem is olyan érzésem alakult ki, hogy ha van az a termék, amit rendeltem, akkor szállítják. Akkor van gond, ha az nincs, ekkor szabadon értelmezik a kereskedői etikát. Még az is lehet, hogy jót akarnak, csak hát tudjuk: "Az ördöghöz vezető út is jószándékkal van kikövezve."
2021. szept. 28. 21:47
 39/51 anonim ***** válasza:
Bazári árképzés,ki nem állhatom,inkább kiszámítható "középárfolyamon" árulnának.Ráadásul egy hét,vagy több,amig megérkerzik a cucc.Rendelésnél egy tételt simán megváltoztattak,más gyártmányra,se szó,se beszéd.Van olcsóbb,gyorsabb,Centralcar,szerintem.
2022. febr. 16. 12:04
 40/51 anonim ***** válasza:

Centralcart én is szoktam nézegetni. Egy szlovák cég, gondolom szlovák áfával forgalmaznak, ezért sok mindenben versenyképes az áruk. De messze nem mindenben!

Én most a partnerautótól vettem szűrőket éves cseréhez. Nekem helyben lévő cég. Megrendeltem a cuccokat, elmentem átvenni, kifizettem, ennyi. Autodoc mobilalkalmazásos, "extra kedvezményes" rendeléshez képest is jóval olcsóbb volt. Nincs szállítási költség, nem kellett heteket várni. Munkahelyemen se tehetem meg, hogy kiszaladgálok, amikor hív a futár, hogy 5 perc múlva a kapuban van.

Még a kovácsautót, vagy a zsu.hu-t szoktam nézni, mikor amúgy is Pesten járok és útba esik. Nem látom ennek az autodocnak hogy miben lenne olyan hatalmas előnye...

2022. febr. 16. 12:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!