Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autós pizzafutár esetében...

Autós pizzafutár esetében hogyan változik a gyorshajtás (egyéb vétségek) büntetése?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 00:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez mekkora lol kérdés, jót röhögtem :D

Egyébként néhány üzemizöldön és/vagy érett narancssárgán én is át szoktam menni, konkrétan és általában olyan helyeken, ahol erősebb fékezéssel tudnék csak megállni (és ilyen esetekben a satut a kresz is tiltja).

De ugye te se gondoltad komolyan, hogy csak mert pizzafutár vagy, elnézik neked a "kisebb" szab.sértéseket? :D

Viszont: "Teljesen mindegy. Te vezettél téged büntetnek."

Mekkora orbitális baromság. Az üzembentartót büntetik, és közel sem biztos, hogy azonos, még ha itt reálisabb is a feltevés.

Egyébként kérdező: 30 helyett ha 40-nel mész, még nem büntetik.

( [link]

2010. aug. 11. 09:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Rakass amunkáltatóddal kékfényt a kocsira és akkor megszegheted ezeket a szabályokat!

Atyaisten ilyen kérdést feltenni?!

Jogsit hol szerezted a tigrispiacon?

A kresz pontosan leír mindent!

Én sosem találkoztam olyannal, hogy lakott területen belül a megengedett 50 km/h(kivéve a pizzafutároknak mert nekik 90)

2010. aug. 11. 10:13
 13/13 sni ***** válasza:
és miután felszerelted a kékfényt, meg benne a sziréna, próbáld ki, hátha nem veszik el a forgalmi engedélyed...:)
2013. febr. 6. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!