Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meg akar vezetni a szerelő...

Meg akar vezetni a szerelő vagy igaza lehet?

Figyelt kérdés
Átvizsgálásra vittem el maszek szerelőhöz az autómat, mert állítólag nagy szaki az öreg. Ehhez képest azt állítja, hogy a lengőkar lóg, én viszont akárhogy mutatta nem láttam lógást, annyi, hogy egy kicsit lötyögött, de hát istenem... Egy kis lötyögés megérné tízezreket költeni a kocsira? Arra gondoltam, hogy elviszem másik szerelőhöz inkább, mert átverés gyanús az egész.

2020. nov. 4. 17:43
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
67%
#39 Indok nélkül nem cserélnek ott sem alkatrészeket, viszont ajánlani szokták noha, hogy még azelőtt cserélj ezt-azt mielőtt baj lenne.
2020. nov. 5. 14:08
 42/52 A kérdező kommentje:
Srácok srácok srácok. Kénytelen vagyok harmadjára is elmondani, hogy azért nem viszem szervizbe, mert elhasználódott alkatrész csere nem esik garanciába. Meg azért is, mert hány átverést lehet olvasni, ami mind a szervizekről szól. Különben is kiderült, hogy a maszek nem mondott hülyeséget csak én értettem félre a lógás fogalmát... De azért megnézetem mással is, hogy biztos legyen.
2020. nov. 5. 15:15
 43/52 anonim ***** válasza:
55%

"elhasználódott alkatrész csere nem esik garanciába"

Dehogynem! Az ablaktörlő lapát, olaj, olajszűrő és hasonlók nem garanciálisak, de a szilentek nem.

2020. nov. 5. 17:04
 44/52 A kérdező kommentje:
Rendben van, akkor holnap azzal indítok, hogy megkérdezem a szervizt javítják-e ingyen garanciában (szerintem nem), de már kicsit gáznak érzem az egészet, mert a másik maszekkel is megbeszéltem, hogy megyek hozzá. Az első maszek még nem is tud semmit, csak várja, hogy valamikor elvigyem...
2020. nov. 5. 18:21
 45/52 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
81%
Minek kell neked keverni a szart egyáltalán?
2020. nov. 5. 18:22
 46/52 A kérdező kommentje:

Voltam másik szerelőnél. Ugyanazt mondta, hogy cserélni kell, ezért most jövő hétre megbeszéltem az első szerelővel egy időpontot, hogy viszem cserére. 2000+benzinköltségbe került a vélemény, de legalább így már biztosabb a dolog.

Szervizbe végül nem jutottam el, mert közölték, hogy kifizettetik velem. Ennyit a garanciáról, amit annyira sulykolt itt valaki!!! Felesleges kör volt, köszönöm szépen ezúton is.

2020. nov. 6. 18:51
 47/52 anonim ***** válasza:
52%
Don't feed the trolls!
2020. nov. 7. 11:30
 48/52 anonim ***** válasza:
71%

#46: igen, ilyenkor kell az asztalra csapni, hogy ne nézzenek hülyének; sziletek és a futómű egyéb elemei ennyi idő alatt normális felhasználás mellett nem használódhatnának el, tehát gyári hibás alkatrészt kaptál.

A helyedben a szerelőtől elkérném a kiszerelt alkatrészt bizonyítékként és írnék pár kemény levelet a magyar forgalmazónak. Ja és számlát is kérnék a javításról. Megpróbálnám ezt a költséget behajtani rajtuk.

2020. nov. 7. 23:00
 49/52 A kérdező kommentje:
#48 Te vagy az aki a garanciát tanácsolta, ugye? :D Most, hogy nem jött be, azt találtad ki, hogy pereskedjek? Vicc. Szerintem fogadd el, hogy hülyeséget mondtál, lépjünk tovább.
2020. nov. 8. 17:32
 50/52 A kérdező kommentje:
Különben pereskedjen, akinek van rá felesleges milliója. Gyártó ellen úgyis elbukja a pert. Mellé rámegy jó esetben 4-5 éve. Kösz a jótanácsot.
2020. nov. 8. 17:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!