Meg akar vezetni a szerelő vagy igaza lehet?
"elhasználódott alkatrész csere nem esik garanciába"
Dehogynem! Az ablaktörlő lapát, olaj, olajszűrő és hasonlók nem garanciálisak, de a szilentek nem.
Voltam másik szerelőnél. Ugyanazt mondta, hogy cserélni kell, ezért most jövő hétre megbeszéltem az első szerelővel egy időpontot, hogy viszem cserére. 2000+benzinköltségbe került a vélemény, de legalább így már biztosabb a dolog.
Szervizbe végül nem jutottam el, mert közölték, hogy kifizettetik velem. Ennyit a garanciáról, amit annyira sulykolt itt valaki!!! Felesleges kör volt, köszönöm szépen ezúton is.
#46: igen, ilyenkor kell az asztalra csapni, hogy ne nézzenek hülyének; sziletek és a futómű egyéb elemei ennyi idő alatt normális felhasználás mellett nem használódhatnának el, tehát gyári hibás alkatrészt kaptál.
A helyedben a szerelőtől elkérném a kiszerelt alkatrészt bizonyítékként és írnék pár kemény levelet a magyar forgalmazónak. Ja és számlát is kérnék a javításról. Megpróbálnám ezt a költséget behajtani rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!