Meg akar vezetni a szerelő vagy igaza lehet?
Figyelt kérdés
Átvizsgálásra vittem el maszek szerelőhöz az autómat, mert állítólag nagy szaki az öreg. Ehhez képest azt állítja, hogy a lengőkar lóg, én viszont akárhogy mutatta nem láttam lógást, annyi, hogy egy kicsit lötyögött, de hát istenem... Egy kis lötyögés megérné tízezreket költeni a kocsira? Arra gondoltam, hogy elviszem másik szerelőhöz inkább, mert átverés gyanús az egész.2020. nov. 4. 17:43
11/52 A kérdező kommentje:
#6: Viccelsz, ugye? :DD Szakszervizben még azt is megjavítják, ami nem hibás, majd nyújtják a százezres összegeket. Nem hallottál még róla, hogy mennyi ilyen átverés van a hivatalos szervizeknél, pláne a mostani helyzetben?
2020. nov. 4. 18:00
12/52 anonim válasza:
Sajnos van olyan, hogy 3 év alatt tönkremegy egy szilent. Egyáltalán nem szabad lötyögnie.
13/52 anonim válasza:
Imádom mikor a laikus elviszi a szakihoz az autót aztán sz*rba se veszi a véleményét akkor minek viszed oda?
14/52 anonim válasza:
#13 De még itt sem hisz nekünk.
16/52 A kérdező kommentje:
#14: Te hinnél annak a szakembernek, aki lógásról beszél, miközben valójában csak épphogy lötyög? Ilyet akárki is tud mondani... Legközelebb majd jön az építész, meglát egy repedést a falon és azt mondja, hogy le van dőlve az épület, újat kell építeni... Én így látom ezt a kérdést.
2020. nov. 4. 19:00
17/52 anonim válasza:
#16 Istenkém, a "lógás" amit mondott egy szakmai szleng, nem szó szerint kell érteni. Úgy kell értelmezni, hogy éppen hogy még tartja a lengőkar, mert ha nem tartaná, akkor nem kicsit fog lötyögni, hanem egyenesen ide-oda jár a kerék.
18/52 anonim válasza:
Akkor tegyünk pontot a mondat végére:
>>> "Meg akar vezetni a szerelő vagy igaza lehet?"
Igaza van a szerelőnek. Cserélni kell, ráadásul korrekt árat mondott. Innentől nincs miről beszélni.
19/52 A kérdező kommentje:
De legyen igazatok meg fogom javíttatni, viszont elviszem másik szerelőhöz is előtte, mert benne már nem tudok bízni. De ha a cseredarabbal is holtjátéka lesz, jaj lesz!
2020. nov. 4. 19:03
20/52 anonim válasza:
#19 Az amúgy nem érdekes, hogy a másik három kerék nem lötyög?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!