Szervóolaj lenne a hibás?
Figyelt kérdés
Manőverezésnél, például parkolásnál néha ha tekerem a kormányt hallani egy rövid, nyikkanó hangot.
Egyik ismerősöm szerint csak kevés a szervóolaj és után kellene tölteni. Valóban lehet, hogy csak után kellene töltenem, vagy mindenképp nézessem át egy szerelővel?
2020. okt. 19. 21:40
1/10 anonim válasza:
Milyen típus? Csak azért, mert egy elektromos szervósba hiába akarnál szervóolajat tölteni...
2/10 A kérdező kommentje:
BMW E46, nem elektromos. Tudom, hogy abba nem lehet :)
2020. okt. 19. 21:53
3/10 anonim válasza:
vagy csúszik az ékszíj ami meghajtja a szervúszivattyút, vagy kevés az olaj vagy a szeevószivattyúa végét járja
szerintem az ékszíj teória a legvalószínűbb
4/10 A kérdező kommentje:
A szíj 1 hónapja lett cserélve.
2020. okt. 19. 22:09
5/10 anonim válasza:
Szervóolaj nem tűnik el az egy zárt rendszer.
Meg kell nézni folyik-e valahol. Ha nem látni folyást akkor egy olajcserét megér a dolog.
6/10 anonim válasza:
De mi lenne ha meg néznéd az olaj szintet.
Hamarabb meglenne mint kiírni ezt a kérdést.
7/10 anonim válasza:
Én is így jártam, nem tudtam mi a baja itt kérdeztem meg, srácok mondták, hogy nézzem meg a tartályt , megnéztem nem volt benne olaj vettem egy litert majd megette kormánymű felujítás lett szerencsére mivel kiírtam a kérdést a szervóolaj pótlásra került hamar és megúszta a szivattyú.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, ma megnézem, csak mégsem késő este akartam megcsinálni, gondoltam rákérdezek, ha csak annyi hogy után kell tölteni akkor nem viszem szerelőhöz.
2020. okt. 20. 07:35
9/10 anonim válasza:
De , vigyed. Mert nem fogyhat a szervó olaj. Vagyis ha utána is fogy akkor vigyed :).
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, akkor mindenképpen elviszem :)
2020. okt. 20. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!