Vásároltam egy autót 1.5 éve. Most eladtam és a vevő pár nap múlva jelezte, hogy az egyik légzsák hiányzik belőle. Ilyenkor mi a teendő? Én már így vettem az autót egy kereskedésbe (nálam össze nem tört) és ezidáig nem is tudtam, hogy hibás volna.
Figyelt kérdés
2020. szept. 23. 19:13
1/23 anonim válasza:
Nem tudtad róla. Ő se látta szemrevételezéskor. Vegyen bele másikat.
2/23 A kérdező kommentje:
Értelek. Köszönöm
2020. szept. 23. 19:36
3/23 anonim válasza:
Nem tudtad hogy világít a légzsák lámpája?
Vagy nem tudtad hogy gyújtás ráadásakor fel kell villannia?
Na ne! Kamu!
4/23 A kérdező kommentje:
Köszi igazán kedves vagy :/
Képzeld nem világított a légzsák lámpa sem inditáskor sem utána.
2020. szept. 23. 20:39
5/23 anonim válasza:
És ez neked fel se tűnt? Na ezért kamu!
6/23 A kérdező kommentje:
Képzeld nem.
2020. szept. 23. 21:05
7/23 D. Brasco válasza:
Majd kérdezd már meg a kedves vevőt mégis honnan tudja hogy hiányzik egy légzsák?Kivancsi lennek a valaszára....
8/23 anonim válasza:
Azért a vevőnek is feltűnhetett volna hogy nem villan fel a műszerfalon a visszajelző...
9/23 A kérdező kommentje:
7:
Onnan tudja hogy el vitte vásárlás után pár nappal kis olvasni mi a hibája a kocsinak, mivel Úgy vette meg hogy világított a hibakód a vásárláskor is. Én is úgy vettem már. Szét szedte a kárpitot és állítólag nem volt alatta a légzsák.
8: igen látta hogy nem villan fel a légzsáklámpa biztos. Bele is lett foglalva az adásvételi szerződésbe, hogy hiba kód a műszerfalon világit (piros háromszög)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2020. szept. 24. 13:55
10/23 anonim válasza:
tegnap 20:39 "nem világított"
ma 13:33 "úgy vette meg hogy világított....én is úgy vette, már"
Na melyik is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!