Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meg akar vezetni a szerelő...

Meg akar vezetni a szerelő vagy igaza lehet?

Figyelt kérdés
Átvizsgálásra vittem el maszek szerelőhöz az autómat, mert állítólag nagy szaki az öreg. Ehhez képest azt állítja, hogy a lengőkar lóg, én viszont akárhogy mutatta nem láttam lógást, annyi, hogy egy kicsit lötyögött, de hát istenem... Egy kis lötyögés megérné tízezreket költeni a kocsira? Arra gondoltam, hogy elviszem másik szerelőhöz inkább, mert átverés gyanús az egész.

2020. nov. 4. 17:43
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
92%
Nálam az egész ott fura hogy 3 éves autó és nem márkaszervízben van...
2020. nov. 4. 22:15
 32/52 anonim ***** válasza:
89%
#31 Ez is elég fura. Pláne, hogy lehet még garanciális is lehet. Vagy kamu a kérdés, vagy irtózatos nagy baj van a tulajjal, nem sokáig lesz életképes a kocsi az biztos.
2020. nov. 4. 22:19
 33/52 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a fura ezen! Elektronikai terméket sem küldök szervizbe csak ha garanciális hibája van, mert 10-szer annyiba kerül ott minden és még át is vernek sokszor. De ezt amúgy már leírtam.
2020. nov. 4. 22:41
 34/52 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

Ember! Azért veszel új autót mert jár mellé a márkaszervíz és úgy biztosítanak róla, hogy minden király lesz. Te miért vettél új autót? Vagizni? Vidd márkaszervízbe!

A következő: Illesztési hézag egy szilentnél nincsen. Belevan vulkanizálva általában a lengőkarba, vagy ha cserélhető akkor préselik. Ha meg préselve van valami, akkor annak nincs holtjátéka.

Egy perselynek esetleg van illesztési hézagja (lsd.: simsonosok sokszor cserélik ki a szilentet perselyre, mert olyan brutális terhelést adnak neki) de ott sincs lötyögés. Egy csapágy se lötyög, még a C4-es illesztésűnek se szokott látható lötyögése lenni, pedig ott van ráhagyás. Ez nem egy szélmalom, ahhol valami forog valamin.

A lógás meg tényleg egy szakmai szleng, de ha lóg a futómű akkor az autó elveszti az úttartását. a kerekeknek pontosan egy adott dőléssel kell álniuk és megfelelő ívet kell lekövetniük minden esetben.

2020. nov. 4. 23:41
 35/52 D. Brasco ***** válasza:
100%
Nem hiába mondják,hogy a 10millio foci szakértő meg 10millio autoszerelő országa vagyunk.A kerdezo is jol láthatóan teljesen dilettáns a témában,de azért itt mindenki hülye rajta kívül,meg mindenki csak át akarja baxni meg lehúzni......egyébként ha ennyire okos vagy,hogy te mindent is meg tudsz magyarázni főleg ilyen igazán mérvadó trabantos példákkal,akkor minek jöttél ide kérdezni?!
2020. nov. 5. 06:50
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, garanciális az autód? Ennek a hibának az elháritása elképzelhető, hogy még garanciális? Ha igen, azt csak a márkaszervízben fogod tudni igénybe venni.
2020. nov. 5. 07:22
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Viszont ha egy sarki szerelő már belemókolt valamit, akkor már tuti hogy ugrott is a garancia, mert az csak akkor érvényes ha végig márkaszervizben van szervizelve.
2020. nov. 5. 08:31
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

Megkaptad a kérdésedre a választ???

Ha igen, akkor mi a f*szért akadékoskodsz még?

Menj és csináltasd meg, attól nem javul meg hogy itt játszod a hülyét.

2020. nov. 5. 10:47
 39/52 anonim ***** válasza:
20%
Miért adjátok alá a lovat, hogy a szerelő is át akarja vágni, mikor normalis, hogy kicserélné a szar lengőkart? És a márkaszervízzel igaza van, ott szerintem kicserélnék neki a teljes futóművet, 600 ezer forintért.
2020. nov. 5. 11:56
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
39. nem cserélnék ki az egész futóművet márkaszervizben sem, rendszeresen oda viszem az autómat (nyilván persze márkaszervizek között is van különbség).
2020. nov. 5. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!