Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meg akar vezetni a szerelő...

Meg akar vezetni a szerelő vagy igaza lehet?

Figyelt kérdés
Átvizsgálásra vittem el maszek szerelőhöz az autómat, mert állítólag nagy szaki az öreg. Ehhez képest azt állítja, hogy a lengőkar lóg, én viszont akárhogy mutatta nem láttam lógást, annyi, hogy egy kicsit lötyögött, de hát istenem... Egy kis lötyögés megérné tízezreket költeni a kocsira? Arra gondoltam, hogy elviszem másik szerelőhöz inkább, mert átverés gyanús az egész.

2020. nov. 4. 17:43
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
90%
Na jó, a Trabantos példán beégtem. Én meg majd az olajat nem fogom cseréltetni a kocsimban, mert anno a szekereknél sem cserélték mégis működtek. Na ez is kb olyan.
2020. nov. 4. 19:05
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor mi a kérdés? Nem az hogy igaza van e a szerelőnek? Megírtuk, igaza van. Ha lötyög az már régen rossz. Miért tetted fel a kérdést, ha nem érdekel a válasz mert te jobban tudod? Ha nem akarod, akkor ne cseréltesd ki... megmondod a szerelőnek hogy te inkább megvárod hogy kiszakadjon a picsába/ emiatt bukjon meg a legközelebbi műszakin..
2020. nov. 4. 19:05
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
Magyar utakon nem csodálkozok a lengőkar lógásán, azt az opelunkon kézzel nem tudom mozdítani. Amúgy még elmehet vele elég sokáig, csak egy nagyobb kátyú és repül a kerék.
2020. nov. 4. 19:06
 24/52 A kérdező kommentje:

Remélem jót nevettek rajta, én nem... Nem tudom laikusként honnan kellett volna tudnom, hogy a lógás lötyögést jelent.

#20: Nem tudom, a többi kereket nem mutatta. Én abból indultam ki, hogy gyárilag is kellett lennie holtjátéknak, hiszen ha paszentosan van illesztve valami, akkor az szorul és akkor meg attól dörzsölődik ki, ez még rosszabb. Ugye a kormánynak is van holtjátéka, még szabály is van róla, hogy mennyi a megengedett (régebben egyébként sokkal nagyobb volt).

2020. nov. 4. 19:12
 25/52 A kérdező kommentje:
Pénteken viszem másik szerelőhöz, majd írom mi volt.
2020. nov. 4. 19:12
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a másik szerelő csak annyit fog mondani, hogy lassan cserés lesz, majd vigyed vissza ha hallod hogy kopog.
2020. nov. 4. 19:14
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Ember, annak egy icipicit sem szabad lógni, kotyogni, stb. Érted?
2020. nov. 4. 20:17
 28/52 anonim ***** válasza:
100%

"Szakszervizben még azt is megjavítják, ami nem hibás, majd nyújtják a százezres összegeket. Nem hallottál még róla, hogy mennyi ilyen átverés van a hivatalos szervizeknél, pláne a mostani helyzetben?"

Ne haragudj, de nem ugyanerről szól a kérdésed, csak nem szakszervíz esetén? :D :D :D :D

2020. nov. 4. 20:54
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

#24: értem a logikát, de arra gondolj, hogy 1,2 tonna alatt kell az elemeknek mozogni. Ez kerekenként úgy 3-400 kilót jelent. Nos, ha ezt te kézzel könnyen tudod mozgatni, semmi jót nem jelent.

A szervizesek pajszerrel szokták ellenőrizni ezeket, mert úgy nagyobb erőt lehet kifejteni.

Nyugodj meg, ha mozog, akkor ott az egyik elem gyári hibás volt.

2020. nov. 4. 21:06
 30/52 anonim ***** válasza:
32%
Szeritem meg tuti átt akkar vákni a serelö. Az ótto nem kel menyen servicé-be, amig ell nem rom lik. Az ólalycsere is csag azért van, hogy jól lehúzzág a embertet péndzel. Mek csag az ólajygártógnak jó üzlett, hogy veszed mindik az ólajat a zótóba bele. Ety ótó 10éves korig el se romolhad. A tiéd tuti bisztos jó. Én garant állom!
2020. nov. 4. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!