Pontosan mit kellene látni az oldalsó visszapillantókban?
Figyelt kérdés
A lenti része érdekel inkább. Úgy érdemes beállítani, hogy az útpadkát is lássam?2020. okt. 23. 17:08
11/22 anonim válasza:
Szerintem vagy a padkát látod, vagy a forgalmat. Dönteni kell. Én is anno ezt tesztelgettem, de ha úgy állítottam be, hogy azért látom rendesen a padkát, akkor meg a forgalmat nem láttam. Szóval megmaradtam annál, hogy a forgalmat lássam, az fontosabb. Parkolást pedig ráérzés alapján csinálom.
12/22 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen kiegeszito kis tukrot, amit felragasztva a rendes szelere latod a patkat is
13/22 anonim válasza:
Szerintem pedig érdemes úgy beállítani, hogy minimálisan lásd a kocsi oldalát is, hogy legyen mihez viszonyítani.
14/22 anonim válasza:
13
Muszáj is látszódjon kicsit az autó oldala.
15/22 anonim válasza:
14: igen de amiket linkeltek képeket azokon meg nem látszódik.
16/22 anonim válasza:
Mert az a beállítás holttér figyelésre van menet közben. Ahogy feljebb írták, ha tolatsz, akkor hajolj ki az ablakon, vagy állítsd át tolatáskor a tükröt.
17/22 anonim válasza:
16
Ez hülyeség, hogy tolatáskor állítgasd a tükröt. Amúgy forgalomban is kell lásd az autó oldalát, különben nem fogod látni, ha van a hátadnál autó.
18/22 anonim válasza:
Nézd meg a korábban belinkelt illusztrációkat. Abban az a pláne, hogy mindig látod a másik autót a tükörben. Ha mögötted van, akkor a hátsó tükörben, ha oldalt, akkor az oldalsó tükörben. Ha mögüled megy oldalra, akkor ha helyesen vannak beállítva a tükrök, akkor amikor eltűnik a hátsó tükörből, akkor felbukkan az oldalsó tükörben. Ez a pláne benne, hogy nincs holttér.
19/22 anonim válasza:
Igen igen, csak szerencsére én nemcsak illusztrációt láttam, hanem levezettem már néhány km-t. És vannak olyan szituációk, mikor nem nézed a belső tükröt, vagy nem is látsz semmit hátra, mert vagy ül valaki középen, vagy plafonig vannak a csomagok, vagy mondjuk egy furgonnal vagy.
20/22 anonim válasza:
Ezek az illusztrációk nyilván arra vannak, amikor normál autóban ülsz és ki lehet látni, nem furgonra. Annak eleve nagyobb tükre van gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!