Pontosan mit kellene látni az oldalsó visszapillantókban?
Figyelt kérdés
A lenti része érdekel inkább. Úgy érdemes beállítani, hogy az útpadkát is lássam?2020. okt. 23. 17:08
1/22 anonim válasza:
Ahogy neked jó és biztonságosan tudsz közlekedni.
2/22 anonim válasza:
Inkább a melletted lévő sávokat lásd benne, külöben nagyobb lesz a holttered és ráhúzod valakire a kormányt.
3/22 anonim válasza:
A kocsid oldalát ne lásd benne, az felesleges. Fordítsd úgy ki, hogy saját kocsidat ne lásd, inkább az oldalsó sávokat.
6/22 A kérdező kommentje:
Köszi, a ki-be fordítás rész ok, az jól van beállítva, a kocsiból csak egy hajszálnyi csíkot látok.
De ti lefelé látjátok a padka egy részét?
2020. okt. 23. 18:52
7/22 anonim válasza:
Padkat minek akarod latni? Az max parkolasnal kellhet kezdokent,de akkor lehajtod a jobbot addig
8/22 anonim válasza:
Én a jobb oldalit állítom kicsit lefelé, de ha autópályázok, azt is felbillentem.
Nekem így jó, mert legtöbbször jobbra tolatva parkolok.
Ha muszály látnom balra lefelé is, akkor kihajolok.
9/22 anonim válasza:
ugy kel beállítani hogy az autód is még éphhogy látszodjon oldalirányban
függölegesen meg ugy kell hogy lásd hogy jön-e melletted autó, de inkább lefele kell picit álíltani mert parkoláskor nagyon hasznos ha látod a patkát. Az a jó ha az autód oldala és parkoláskor a patka lent látható és igy tudsz mihez viszonyitani mi merre hol van hozzád képest
10/22 anonim válasza:
Nem jó, ha kényelmesen látod az útpadkát, mert akkor nem látod kellőképpen a forgalmat. Én oldalparkolásnál kihajolok kicsit úgy, hogy lássam a padkát is, vigyázok a felnire ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!