Van olyan, amelyik igen, de ez nekem gyanús.
Mind tudjuk, hogy a Suzynak 99999 után nullázódik a számlálója, és a kormány állapotából ítélve ennek már nullázódott egyszer legalább. A bal első ajtó első-alsó sarkában pedig az ott bizony rozsdakezdemény, ki tudja, hol van még belőle... 200 ezerért vettem 2 éve járkálósnak olyat, amiben bár klíma nem volt, viszont külsérelmi nyomok és rozsda sem. Így ez ennyit szerintem nem ér, mindenhol van valami hiba.
Van olyan, ami viszont megér ennyit szerintem, az pedig hibátlan állapotban kell legyen, sok extrával.
Komolyan azt hiszi a kereskedő, hogy ha kiírja, hogy lekérdezhető, akkor senki nem fogja lekérdezni?
Meg lehet nézni a SZÜF-ön hányszor fordult körbe az órája
2011-ben 23.000 km, 2013-ban 55.000 km, 2015-ben 85.000. Tehát évi 15.000-es futással lehet számolni
igen, megéri. Bátran vedd meg, főleg, hogy van vonóhorga is. Ez a szedan az egyik legjobban sikerült példányuk. Aznegyik menyemnek is ilyen van, csak automata. Hibátlan még ma is.
A rönyó a 60 lóerejével ma már igen karcsú.
Úgyhogy ne tétovázz...a szuzuki a nyerő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!