Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bluetoothos autó hifi olcsón?

Bluetoothos autó hifi olcsón?

Figyelt kérdés

Van egy régi autóm 30éves lesz idén. Viszont nincs benne bluetooth és most egy kicsit gatyi bluetooth-os adapterrel van ez megoldva. Előző tulaj vett bele egy régebbi sony fejegységet, de szerintem az is kb 10éves minimum.

Gondolkoztam, hogy veszek egy nem túl drága 1din-es fejegységet, lehet értelmeset venni 10ezer forint környékén esetleg?

Én a SAL VB2300-at néztem.

Előre is köszönöm a válaszokat.

jan. 25. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
AUX van benne? (20 éves autómban van, ezért merült fel...)
jan. 25. 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Aux van, úgy van rádugva az a bluetooth-os adapter. De nem szeretném, hogy ennyi kábel legyen benne és lógjon. (de van átalakítóm is, lightning-hoz) Azt használtam hamarabb.
jan. 25. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:

10k környékén nem érdemes autós fejegységet venni. Szintén Sal (somogyi) márkát vettem, valami 8 ezerért. Működni működik, de nagyon silány minőségű. Egy-egy nagyobb gyorsításnál van, hogy leesik a hangerőszabályzó tekerője. Annó foglalkoztam hangfalakkal, építettem párat. Hangszóróban is nagyon silány minőséget hoznak, ezt nekem hidd el!

+15k és sokkal értelmesebb pioneer fejegységet kapsz. Én is tervezek vásárolni egy másikat.

Ha valami gyors megoldást keresel, mint én annó, akkor vegyed a Sal márkát, egy ideig jó lesz. De készülj adda, hogy minőségben/hangzásban és általános összeszerelésben elmarad a konkurenciától.

jan. 25. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Ja értem. Pedig az lett volna az ötletem, hogy arra kötni a bluetootht. Gagyi adapter alatt azt hittem, hogy a tanszmittereket érted. Annál nagyságrendekkel jobb minőséget ad egy ilyen.

Ha nem kell semmihez, BC-hz, beállításokhoz, menüben lépkedéshez a gyári fejegység, akkor lehet valóban a komplett csere a legcélszerűbb.

jan. 25. 21:40
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, akkor nézek majd valami minőségibb cuccot. (és esetleg a későbbiekben veszek bele hangszórókat is, mert a 30 éves hangszórók is elég korosak)
jan. 26. 00:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem:)
jan. 26. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!