Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes állófűtés?

Mercedes állófűtés?

Figyelt kérdés
A régebbi Mercedesekben (például W211) is van programozható állófűtés? A BMW az E60-ban már alkalmazta, de a Mercedesről nem hallottam, hogy ott lenne ilyen. Valakinek erről infója?

2020. szept. 19. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Már 123-asban is létezett. Talán már korábban is.
2020. szept. 19. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A dízel Mercikben szokott lenni gyárilag beépített elő/kiegészítő fűtés, de ez automatikusan működik. Viszont nem túl bonyolult átalakítani állófűtésnek.
2020. szept. 20. 06:38
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 Nem teljesen ilyenre gondoltam. Bmw E60-ban például a fedélzeti számítógépen be lehet állítani időpontot, hogy mikor kezdjen el fűteni, például reggel indulás előtt 20 perccel, valamelyikhez meg távirányító is van amivel be lehet kapcsolni.
2020. szept. 20. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem konkrét állófűtést csak külön rendelésre építenek be bármelyik gyári autóba. Az előfűtő berendezésekhez viszont vannak típusspecifikus vezérlő egységek, amik tartalmazzák a távirányítót, mobilos programozhatóságot stb.

Valójában az igazi állófűtések levegős rendszerűek és nem a vízkört melegítik, de én ilyet még nem láttam gyárilag beépítve semmilyen személyautóban.

2020. szept. 20. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!