Állófűtést miért nem lehet kérni az autókba gyárilag?
Nézegettem pár gyártó árlistáját, ahol az extrák szerepelnek, de egynél sem láttam állófűtés opciót. Használt autó piacon is inkább csak a Volkswagenekbe látok, gondolom ott lehetett kérni bele.
Utólagos beépítés meg hát... nem vagyok abban túl bizakodó, mert ha egyszer szétszedik a műanyag elemeket, akkor az onnantól el fog állni, recsegni fog stb... és azt írták hogy a fél autót szét kell szedni egy állófűtés beépítéséhez.
Lehetne kérni a gyártót, hogy ha ő nem is forgalmaz állófűtést, valahogy azért még beleépítsék amikor összerakják az autót? Vagy hogy működik ez?
igen, ahogy mondtam a német autóknál látom inkább, de azok felé abszolút nem kacsintgatok, inkább a japánok felé. De akkor úgy látszik jól láttam, hogy náluk annyira nem divat ez... Talán a Svéd kocsiknál, szétnézek azok között is köszi a tippet :D
Jó az az állófűtés szerintem, amikor iszonyat hidegek vannak, akkor ha 1 órára bemegyek vásárolni mire kimegyek már legalább -10 van a kocsiban is, és baromi hideg minden, az ülés, kormány stb... Jobb ha tartva van egy 15-20 fok benne, és legalább rögtön jön fűtés is a motorttól mert úgy tudom az állófűtés a vizet is melegíti.
Persze 650ért igaz nagyon nem olcsó, ha külön akarnám megvenni az 250-300k lenne csak, de akkora meló beszerelni hogy a munkadíjt beleszámolva vszleg közel lennék a gyári árhoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!