[Kamionosok] Mi a különbség az állófűtés és az állóklíma közt?
Figyelt kérdés
Kell mind a kettő? Sok kamionba van, laikusként nem igen értem, hisz ha jól tudom akkor az állófűtést is tizenpár foktól lehet állítani felfelé. Minek bele a kamion tetején lévő állóklíma? Vagy valamelyik jobb/erősebb mint a másik?2020. jún. 15. 17:04
1/7 anonim válasza:
🤦♂️ Igazán h...e vagy.
Az álló fűtés nem alkalmas hűtésre! Neked a gáz fűtésed alkalmas arra h lehűtse a házad? Azt is lehet 16 fokra állítani! Laikus vagy vagy sem logikád nincs!
2/7 qkker1 válasza:
A fűtés CSAK fűtésre jó, a klíma hűt is.
3/7 A kérdező kommentje:
Ha a kinti hőmérsélet 40 fok és én beállítom a fülkének a fűtését pl 16 fokra akkor a fülke benti hőmérséklete nem fog a 16 fokra beállni?
2020. jún. 15. 17:57
5/7 anonim válasza:
Ha a klímát állítod be 16 fokra akkor lesz 16 fok de ha kint 40 van és te be kapcsolod a fűtést akkor nem történeik semmi mert csak 15,5 foknál indulna el a fűtés hogy 16 ot csináljon. Szerintem fogalmad sincs hogy működnek ezek a dolgok.
6/7 anonim válasza:
igen nincs fogalma róla hogy működik.
azért tett fel egy kérdést. választ keresve mert nem tudja, csak aztán jöttek a mindenhez értő magyarok. ha te tudod akkor miért nem lehet neki normálisan elmondani csessze meg? Miért kell hülyézni? meg beszólongatni?
Ti biztos "mindenhez is" értetek. Undorító tipikus magyarok.
7/7 anonim válasza:
Az a legnagyobb baj hogy az alapokkal nincs tisztában így aztán lehet neki magyarázni. A 6 os az meg tuti a testvére a kérdezőnek. Undorító tipikus magyar? Talán te meg cigány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!