Pirosnál kiteszitek a kocsit üresbe vagy 1-esbe maradtok?
Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 14:43
21/28 anonim válasza:
"De ki írta,hogy 1-esbe közelítem meg?"
Te:
"Pirosnál kiteszitek a kocsit üresbe vagy 1-esbe maradtok?"
22/28 A kérdező kommentje:
Vagy 1-esbe maradtok az arra értendő,hogy 1-esbe kell indulni.. na mindegy
2020. szept. 19. 18:30
23/28 anonim válasza:
Tehát az a kérdés, hogy megállás után marad-e üresben vagy azonnal 1-esbe toljuk és végig állunk a kuplungon?
24/28 anonim válasza:
Természetesen üresbe rakom. Fel se merült bennem, hogy végig álljak a kuplungon.
25/28 anonim válasza:
Általában nálunk 70 másodpercről számol vissza a lámpa. Értelemszerűen nem fogom sebességben hagyni.
26/28 anonim válasza:
Egyiket sem, mivel automata az autóm. Simán csak állok a féken, ha hosszú a piros, vagy vasúti sín előtt állok, akkor be P-be.
27/28 anonim válasza:
Attól függ, ha ismeretlen helyen vagyok akkor kiteszem üresbe mindig, de pl itt fehérváron van olyan lámpa ahol túlzás nélkül 2 autó, max 3 fér át olyan rövid a zöld, na pl ott nem szoktam.
28/28 anonim válasza:
Hibapont, ha nem üresben állsz a pirosnál. És hülyeség is. Ettől nem indul gyorsabban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!