Pirosnál kiteszitek a kocsit üresbe vagy 1-esbe maradtok?
Figyelt kérdés
2020. szept. 19. 14:43
2/28 anonim válasza:
Üresbe. Nem hagyom, hogy rossz élményei legyenek aa kinyomócsapágynak.
3/28 anonim válasza:
Ures. Pedig anno az oktato mindig sebessegbe hagyatta.
4/28 A kérdező kommentje:
terheli a kinyomócsapágyat?
2020. szept. 19. 15:05
5/28 anonim válasza:
Apámnak ezért volt 70 ezernél kuplung csere, mert állandóan sebességbe hagyta kinyomott kuplunggal.
6/28 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy ismerem-e a helyet ahol megyek. Ha nem vagyok ismerős, akkor üres, mert nem tudom meddig piros a lámpa, de ha mondjuk tudom azt, hogy a lámpa már kb 1 perce piros és űltalában ezután már váltani szokott, akkor nem biztos, hogy kiveszem sebességből 10-15 másodpercre.
8/28 anonim válasza:
#6 Hát pedig akkor is ki kéne. Mindig vegyétek ki sebességből és engedjétek fel a kuplungot. 1 másodperc sebességbe rakni az autót, amikor sárgára vált az autó, és akkor pont a zöldnél tudtok indulni. Csak egy jó tanács.
9/28 anonim válasza:
Én alapból úgy állok meg, hogy előtte 2-esben vagyok, vagy esetleg 3-asban. Szerintem soha nem váltok vissza piros lámpa előtti lassulás közben 1-esbe. Így hát az én helyzetemben nem értelmezhető, hogy 1-esben "maradok-e", hisz kettesből üresbe rakom.
10/28 anonim válasza:
én már sok méterrel előtte kiveszem és üresben gurulok, persze a forgalmin ez hibapont lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!