Ha ti csináltok valamit a családdal/barátaitokkal, és kiteszitek Facebookra, akkor az jobb dolog lesz egyből?
Tehát például moziba mentek vagy kirándultok a családdal, vagy egyszerűen étterembe esznek a haverjaitokkal, barátnőitekkel, majd megosztjátok facebookon a képet, és az a kép kap sok-sok lájkot, akkor arra az az esemény jobb lesz számotokra?
Tehát maga az internetre (ergo facebookra) való megosztás növeli ezeknek a hétköznapi dolgoknak az élményindexét? Mert szerintem igen. Remélem értitek mire gondolok, így tudtam csak leírni.
Igen, erre gondoltam utolsó, köszönöm.
Mert például manapság sok a magányos ember. Elég annyi, hacsak kitesz egy olyan ember képet, akinek van sok barátja, és látja az olyan, akinek még egy sincs.
"Minden ember akkora, amekkora dolgok felbosszantják"
Engem nem zavar, ha valaki minden kis élményét, mozitól kezdve a mekis sajtbureszig kiposztolja. Nem értem miért van szüksége erre, de nem érzem magamnál kevesebbnek sem. Csak elfogadom, hogy mások vagyunk. Te se zavartasd magad, mit számít?
Valahol meg tudom érteni azokat is, akiket zavar ha nem kapnak lájkot. És nem maga a lájk hiánya, hanem a mögöttes tartalom miatt.
Például engem elszomorít, hogy valakit akkor is "körberajonganak" ha egy wc-n ülős képet feltesz, tőlem meg még a saját "haverjaim" se kérdezik meg, hogy élek e egyáltalán.
Másrészt viszont egy esemény számomra nem lesz jobb vagy rosszabb attól, hogy kik lájkolták, nem azért csinálok dolgokat hogy másoknak mutogassam, hanem magamért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!