Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy beszéltétek meg, hogy kiteszitek a facebook-ra hogy kapcsolatban vagytok egymással?
Van egy srác akivel nagyon úgy néz ki, hogy összejövünk. Szeretném, ha felvállalná, hogy együtt vagyunk, ezért jól esne ha a facebookon is fel lenne tüntetve ez. De nem akarom csak úgy fogni magam és kitenni a kérdezése nélkül, lehet nem is akarna felvállalni...
Szóval ti megbeszéltétek a friss párotokkal, hogy feltüntetitek fadebookon is hogy együtt vagytok, vagy csak kitettétek szó nélkül, ő pedig "megerősítette" ott a kapcsolatot?
Tudom, nem minden a facebook, és nem az a fontos hogy ott "mutogassuk" hogy együtt vagyunk, de nekem nagyon jól esne ha felvállalna, akkor tényleg azt érezném, hogy nem titkolja senki elől a kapcsolatunkat.
Hát én nem értem ez nálad, hogy működik, de én a volt pasimmal abban a percben leszedettem. (Komolyan abban a másodpercben írtam neki este 11kor, hogy na ezt innen tipli.)
Nem azért, mert nem szerettem, hanem mert kényelmetlenül érzem magam tőle. Gondold át, hogy lehet a barátod is így érezné magát.
Plusz nálunk még az a szokás terjedt el, hogy ha ki is rakjuk (és nem rakjuk ki) akkor minimum 2-3 hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!