Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Glutén érzékeny vagyok glutén...

Lady Apacs kérdése:

Glutén érzékeny vagyok glutén mentes liszteket használok. A glutén és sikér milyen kapcsolatban van egymással? A kenyereim, sütijeim többnyire nem vagy alig kelnek meg. Mi az oka? És hogyan tudnék ezen változtatni? Üdvözlettel M

Figyelt kérdés

2016. máj. 9. 13:18
 1/2 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

A sikér a glutén leánykori neve :) Gyakorlatilag ugyan az a két megnevezés.


[link]

2016. máj. 9. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a konjac lisztet, nagyon jól összefogja a gluténmentes tésztákat. :)
2016. máj. 9. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!